Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Cittadella hotell

Hotel Due Mori 707 kr
Hotel Due Mori

Hotel Due Mori

Via BORGO BASSANO 149, Cittadella
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Cittadella ligger tio minuters promenad från Porte Bassanesi och Cittadellas katedral. Porte Trevisane och Porte Vicentine ligger också en kvarts promenad härifrån. Cittadella station ligger på 19 minuters gångavstånd.

  Hotel Filanda 781 kr
  Hotel Filanda

  Hotel Filanda

  Via Palladio 34, Cittadella, PD
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Cittadella ligger tio minuters promenad från Porte Vicentine och Porte Padova. Cittadellas katedral och Porte Trevisane ligger också en kvarts promenad härifrån. Cittadella station ligger på 14 minuters gångavstånd.

   Hotel Rometta 696 kr
   Hotel Rometta

   Hotel Rometta

   Via San Martinara 26, Cittadella, PD
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Cittadella ligger en kvarts promenad från Porte Padova, Porte Trevisane och Cittadellas katedral. Porte Vicentine och Porte Bassanesi ligger också 2 km härifrån. Cittadella station ligger på 8 minuters gångavstånd.

    Da Caterina 479 kr
    Da Caterina

    Da Caterina

    Via Sansughe 21, Cittadella, Provincia di Padova
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Cittadella ligger mindre än 3 km från Porte Padova, Porte Trevisane och Cittadellas katedral. Porte Vicentine och Porte Bassanesi ligger också 3 km härifrån. Cittadella station ligger på 21 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Cittadella


     Det går lätt att hitta boende i Cittadella med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta boende i Cittadella och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Hotel Palace

     Gäster som bor på detta hotell i Cittadella brukar uppskatta gymmet:

     • Cittadella

     Utforska Cittadella


     I Cittadella finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Cittadella med omnejd:

     • Porte Vicentine
     • Porte Bassanesi
     • Cittadellas katedral
     • Porte Trevisane
     • Porte Padova
     • Olympic Theatre
     • Basilica Palladiana

     När du förebereder din resa till Cittadella kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Treviso (TSF). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Cittadella?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Cittadella, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Cittadella brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är augusti och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 174 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 277 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 218 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 248 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Cittadella är 917 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma