Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Cittadella hotell

Da Caterina Hämta priser
Da Caterina

Da Caterina

Via Sansughe 21, Cittadella, Provincia di Padova
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i Cittadella ligger 2 km från Porte Padova och mindre än två mil från Church of St. John the Baptist och Villa Contarini. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Ca' Amata golfklubb och Giardino Parolini. Cittadella station ligger på 21 minuters gångavstånd.

  Hotel Due Mori Hämta priser
  Hotel Due Mori

  Hotel Due Mori

  Via BORGO BASSANO 149, Cittadella
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Cittadella ligger tio minuters promenad från Porte Bassanesi och Cittadellas katedral. Porte Trevisane och Porte Vicentine ligger också en kvarts promenad härifrån. Cittadella station ligger på 19 minuters gångavstånd.

   Hotel Filanda Hämta priser
   Hotel Filanda

   Hotel Filanda

   Via Palladio 34, Cittadella, PD
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Cittadella ligger tio minuters promenad från Porte Vicentine och Porte Padova. Cittadellas katedral och Porte Trevisane ligger också en kvarts promenad härifrån. Cittadella station ligger på 14 minuters gångavstånd.

    B&B CittaBella Hämta priser
    B&B CittaBella

    B&B CittaBella

    P.zza Scalco 12, Cittadella, PD
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast i Cittadella ligger nära Cittadellas katedral och Porte Vicentine. Porte Trevisane och Porte Bassanesi ligger också fem minuter härifrån. Cittadella station ligger på 11 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Cittadella


     Det går lätt att hitta boende i Cittadella med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta boende i Cittadella och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Hotel Palace

     Gäster som bor på detta hotell i Cittadella brukar uppskatta gymmet:

     • Cittadella

     Utforska Cittadella


     I Cittadella finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Cittadella med omnejd:

     • Porte Vicentine
     • Porte Bassanesi
     • Cittadellas katedral
     • Porte Trevisane
     • Porte Padova
     • Olympic Theatre
     • Basilica Palladiana

     När du förebereder din resa till Cittadella kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Treviso (TSF). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Cittadella?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Cittadella, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Cittadella brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är augusti och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 174 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 277 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 218 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 248 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Cittadella är 917 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma