Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Bassano del Grappa

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bassano del Grappa med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bassano del Grappa

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bassano del Grappa
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Bassano del Grappa

0

Flyg och hotell i Bassano del Grappa

Luta dig tillbaka och låt reseexperterna på MrJet boka flyg och hotell till Bassano del Grappa. Flyg, boende och minnesvärda upplevelser — vi kan arrangera allt. Allt du behöver göra är att dyka upp i tid!

Genom oss kan du spara pengar om du bokar både flygbiljetter och hotellrum samtidigt.

Sök igenom vårt breda nätverk av över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över. Vart du än styr kosan kan du flyga med stil och lämna stressen bakom dig.

Övertygad om att du kan hitta något billigare? Boka ett paketerbjudande idag och om du lyckas hitta något som är billigare inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Alla har vi våra egna unika semesterdrömmar. Vare sig dina inkluderar lugna dagar på någon avlägsen plats eller spänningsfyllda äventyr vill vi hjälpa dig att hitta det som passar just dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bassano del Grappa

Dagdrömmer du om en resa till Bassano del Grappa? Nu är det dags att göra slag i saken och göra drömmen till verklighet.

Det är förstås inte bara sevärdheterna som gör en stad speciell, det är också människorna. Här bor det 38 000 invånare.

Bassano del Grappa ligger inte så långt från Semonzo, som ligger 6 km åt nordöst. Rom, huvudstaden i landet, ligger 430 km åt söder.

Platser som Giardino Parolini spelar en viktig roll för att värna om naturen. Den utbredda växtsamlingen som finns här är fascinerande.

Lär dig mer om stadens unika arv genom att utforska de intressanta utställningar och föremål som Museo Civico erbjuder.

Passa på att gå över Ponte degli Alpini under ditt besök i Bassano del Grappa. Bron har stått här under många år och ger området en koppling till det förflutna.

Hotell i Bassano del Grappa

Kom ihåg att boka boende så snart som möjligt, eftersom det bara finns 12 olika boenden att välja på. Läs mer om dem i vår reseguide.

När det finns så pass bra alternativ som Villa Ca' Sette och Belvedere att välja och vraka mellan kan du ta dig från flygplatsen och ner i hotellsängen på nolltid.