Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Marostica hotell

Due Mori Hämta priser
Due Mori

Due Mori

Corso Giuseppe Mazzini, 73/75, Marostica, VI
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i ett historiskt område ligger nära Piazza Alta och Marosticas nedre slott. Marosticas övre slott ligger 0,8 km härifrån.

  Locanda Valbella 804 kr
  Locanda Valbella

  Locanda Valbella

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell på landet ligger fem minuters promenad från Marosticas nedre slott och Piazza Alta. Marosticas övre slott ligger 1,1 km härifrån.

   Ristorante Hotel La Rosina Hämta priser
   Ristorante Hotel La Rosina

   Ristorante Hotel La Rosina

   Contrà Marchetti 4, Marostica, VI
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Marostica ligger 4,9 km från Piazza Alta och 5 km från Marosticas nedre slott. Marosticas övre slott och Museo Civico ligger också mindre än en mil härifrån.

    Hotel Europa Hämta priser
    Hotel Europa

    Hotel Europa

    Viale Stazione 5/A, Marostica
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Marostica ligger nära Marosticas nedre slott och Piazza Alta. Marosticas övre slott ligger 1,1 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Marostica


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Marostica med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar dessa hotell i Marostica, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Ristorante Hotel La Rosina
     • Locanda Valbella

     Utforska Marostica


     I Marostica finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Marostica med omnejd:

     • Marosticas övre slott
     • Piazza Alta
     • Marosticas nedre slott
     • Olympic Theatre
     • Basilica Palladiana
     • Ponte degli Alpini
     • Museo Civico

     När du planerar din resa till Marostica kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Treviso (TSF). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Marostica?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Marostica, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Marostica brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är januari och mars.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 174 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 277 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 218 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 248 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Marostica ligger på 917 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Marostica av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma