Flyg från Stockholm till Karlskrona från

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Karlskrona

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Karlskrona
IATA-kod för avreseflygplats
ARN
IATA-kod för ankomstflygplats
RNB
Pris tur-och-retur
1 333 kr

Bäst dagar att flyga från STO till KLR

Karlskrona — flyguppgifter

Från
Stockholm
IATA-kod för avreseflygplats
STO
Till
Karlskrona
IATA-kod för ankomstflygplats
KLR
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag
Scandinavian Airlines, Braathens Regional Aviation
Avstånd
Restid
Flygpris
1 333 kr

Flyginformation

Hitta rätt flyg från Stockholm till Karlskrona med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från STO till KLR? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Stockholm-Karlskrona på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Karlskrona från Stockholm

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till KLR från STO är det värt att samtidigt kika på hotell i Karlskrona. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Karlskrona

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Stockholm till Karlskrona - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Karlskrona. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från Stockholm till Karlskrona

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Stockholm to Karlskrona. Leta efter sista-minuten-biljetter från Stockholm till Karlskrona till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Stockholm och Karlskrona från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Stockholm till Karlskrona finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Stockholm till Karlskrona – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Stockholm till Karlskrona Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Stockholm till Karlskrona flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Stockholm till Karlskrona

Topphotell i Karlskrona

First Hotel Statt Karlskrona

First Hotel Statt Karlskrona

4 out of 5
Ronnebygatan 37-39, Karlskrona
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Karlskrona. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och parkering. De populära sevärdheterna ...
First Hotel Statt Karlskrona
Best Western Plus JA Hotel Karlskrona

Best Western Plus JA Hotel Karlskrona

3.5 out of 5
Borgmästaregatan 13, Karlskrona
Detta hotell för affärsresenären har 3,5 stjärnor och ligger i Karlskrona. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och parkering. De populära sevärdheterna ...
Best Western Plus JA Hotel Karlskrona
Hotell Conrad

Hotell Conrad

4 out of 5
Vastra Kopmansgatan 12, Karlskrona
Detta hotell har 4 stjärnor och ligger i Karlskrona. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice. De populära sevärdheterna Karlskrona örlogsbas ...
Hotell Conrad
Spara i genomsnitt 15 % på tusentals hotell när du är inloggad
Scandic Karlskrona

Scandic Karlskrona

4 out of 5
Skeppsgossegatan 2, Karlskrona
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Karlskrona. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och marina. De populära sevärdheterna ...
Scandic Karlskrona
Clarion Collection Hotel Carlscrona

Clarion Collection Hotel Carlscrona

3.5 out of 5
Skeppsbrokajen, Karlskrona
Detta hotell har 3,5 stjärnor och ligger i Karlskrona. Här har du tillgång till gratis frukost, fitnesscenter och parkering. De populära sevärdheterna Drottningskärs ...
Clarion Collection Hotel Carlscrona
Hotell Angöringen

Hotell Angöringen

3.5 out of 5
August Palmgrens Vag 3, Karlskrona
Detta hotell har 3,5 stjärnor och ligger i Karlskrona. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och frukost. De populära sevärdheterna NKT ...
Hotell Angöringen
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Karlskrona
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.