Flyg från Stockholm till Halmstad från

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Halmstad

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Halmstad
IATA-kod för avreseflygplats
ARN
IATA-kod för ankomstflygplats
AGH
Antal flygalternativ
1
Pris tur-och-retur
1 383 kr
Snittflygtid
1 timme 5 min med bil

Bäst dagar att flyga från STO till AGH

Halmstad — flyguppgifter

Från
Stockholm
IATA-kod för avreseflygplats
STO
Till
Halmstad
IATA-kod för ankomstflygplats
AGH
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag
Scandinavian Airlines, Braathens Regional Aviation
Avstånd
Restid
Flygpris
1 383 kr

Flyginformation

Halländskt friluftsliv och utfärder med billiga flyg Stockholm-Halmstad

Halmstad är en mysig småstad med tydlig sydsvensk karaktär som har mycket att erbjuda, inte minst för barnfamiljen, friluftsälskaren och den kultur- och historieintresserade. Vanligtvis innebär de 50 milen mellan Stockholm och Halmstad fem utmattande timmars körning på E4:an eller fem timmars väntetid på ett tåg, men när du bokar ett billigt flyg Stockholm-Halmstad med BRA kan du vara framme på en dryg timme. Om du dessutom jämför flyg från Stockholm till Halmstad kan du få biljetten till ett riktigt vrakpris.

I Halmstad väntar konst och historia. Halmstad slott uppfördes av Kristian IV under den tid då Halland ännu tillhörde Danmark. På Friluftsmuseet Hallandsgården får du också möjligheten att stiga in i en svunnen tid, med spännande kulturbyggnader och växter. Konstentusiasten väljer istället mellan Halmstad konsthall och Mjellby konstmuseum. Friluftsmänniskan får inte missa att fiska lax och vandra i Danska fall naturreservat eller att njuta av utsikten från Galgberget. Från tornet som byggdes 1897 får du en rafflande utsikt över Halmstad. Inne i skogen finns det även en spännande ekolekplats för barnen. Barnfamiljen besöker även äventyrsbadet Halmstad arena, Busfabriken och fantastiskt roliga Halmstad aktivitetscenter, med lasertag, piratinspirerad minigolf i blacklightmiljö och en äventyrsbana inspirerad av Fångarna på fortet. Sök gärna efter flygbiljetter Stockholm-Halmstad för bästa möjliga pris.

Ditt flyg avgår från Bromma Stockholm Airport

Ditt flyg från Stockholm till Halmstad avgår från Bromma Stockholm Airport. Detta är Stockholms mest stadsnära flygplats, belägen mindre än en mil från centrala Stockholm. Med bil eller taxi från Gamla stan eller Norrmalm tar du dig till flygplatsen på endast 20 minuter. Lika lång tid tar det om du väljer att åka flygbussen som avgår från Cityterminalen. En enkelbiljett kostar under 100 kr för en vuxen resenär. Om du reser från andra delar av Stockholmsområdet, som Solna eller Älvsjö, går det även lokalbussar.

Väl framme och incheckad på Bromma Stockholm Airport slappnar du lätt av i väntan på ditt plan, oavsett om du föredrar en snabb fika och en tidning från Pressbyrån eller att sitta ner i lugn och ro på Champagnebar. Vill du ha något mer mättande finns det även restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Eller varför inte ta en runda i Duty Free Store eller uppdatera dina sociala medier med flygplatsens gratis wifi?

Du anländer på Halmstad City Airport

Ditt direktflyg från Stockholm till Halmstad landar naturligtvis på Halmstad City Airport. Flygplatsen ligger centralt och behändigt endast en halvmil från Halmstads centrum. Halmstad City Airport är en nätt och lättnavigerad flygplats med ett litet serviceutbud, men det finns både gratis wifi och kaffeautomat om suget slår till. Har du inte egen dator eller smarttelefon kan du surfa på datorerna i avgångshallen. Har du några frågor besvaras dessa vid informationsdisken, också den i avgångshallen.

Din färd in till Halmstad går på endast tio minuter om du hyr bil i samband med ditt flyg från Stockholm till Halmstad. Du kan även ta buss 40, som hämtar dig 50 meter från flygplatsens entré och släpper av dig vid Stora Torg tio minuter senare.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Stockholm till Halmstad

Topphotell i Halmstad

Hotel Continental Relax & Spa

Hotel Continental Relax & Spa

4 out of 5
Kungsgatan 5, Halmstad
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i Halmstad. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och fullständigt spa. Våra gäster brukar tala ...
Hotel Continental Relax & Spa
Best Western Plus Grand Hotel

Best Western Plus Grand Hotel

4 out of 5
Stationsgatan 44, Halmstad
Detta hotell med golfbana har 4 stjärnor och ligger i Halmstad. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och rumsservice. Våra gäster brukar tala ...
Best Western Plus Grand Hotel
Hotel Mårtenson

Hotel Mårtenson

4 out of 5
Storgatan 52, Halmstad
Detta hotell har 4 stjärnor och ligger i Halmstad. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och 2 barer/lounger. Våra gäster brukar tala väl om ...
Hotel Mårtenson

Spara i genomsnitt 15 % på tusentals hotell när du är inloggad

ProfilHotels Halmstad Plaza

ProfilHotels Halmstad Plaza

4 out of 5
Anna Lindhs Plats, Halmstad
Detta hotell har 4 stjärnor och ligger i Halmstad. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och takterrass. De populära sevärdheterna Halmstad Äventyrsland ...
ProfilHotels Halmstad Plaza
Halmstad Hotel Apartments

Halmstad Hotel Apartments

3 out of 5
Strandvallen 7, Halmstad
Detta lägenhetshotell har 3 stjärnor och ligger i Halmstad. Här har du tillgång till avgiftsfri parkering, terrass och tvättmöjligheter. De populära sevärdheterna ...
Halmstad Hotel Apartments
Hotell Amadeus

Hotell Amadeus

3 out of 5
Hvitfeldtsgatan 20, Halmstad
Detta hotell för affärsresenären har 3 stjärnor och ligger i Halmstad. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och bastu. Våra gäster brukar tala ...
Hotell Amadeus
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Halmstad
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.