Resor till Halmstad

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Halmstad med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Halmstad

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Halmstad
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Halmstad

Varje resande är unik och du är definitivt inget undantag. Låt MrJet bygga den perfekta semestern med flyg och hotell till Halmstad för dig och din familj idag.

Om du bokar flygbiljetter och boende på samma gång kan vi hjälpa dig att spara en rejäl slant.

Kolla vårt utbud av över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen. Oavsett vart du åker kan du flyga med stil och lämna stressen bakom dig.

Behöver du uppmuntran för att ta steget? Vårt mål är att ge dig fantastiska paketpriser, så om du råkar snubbla över ett lägre pris än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi möter det och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

VI hjälper dig att släcka din törst efter äventyr! Vare sig du föredrar att bestiga berg lära dig att laga lokala specialiteter, så ordnar vi det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Halmstad

Boka din resa till Halmstad och upptäck en stad full av unika sevärdheter och upplevelser.

Folkmängden i den här staden är på 56 000.

Destinationen ligger 430 km från Stockholm, huvudstaden, och 8 km från Gullbrandstorp.

Fyll din picknickkorg med god mat och ta dig till en av Halmstad's stadsparker för en avkopplande dag utomhus. Sväng in via antingen Norre Katts park, Picassoparken eller Slottsparken.

Det är ju ingen riktig semester utan ett havsbad! Östra stranden är perfekt för en avslappnande dag på stranden.

Ta ett djupdyk i de otroliga samlingarna som Hallands Konstmuseum kan erbjuda. Be om att få lära dig mer om konstnären ifall du fattar tycke för ett specifikt konstverk.

De massiva stenväggarna och storslagna tornen som utmärker Halmstad slott är sådant man vanligtvis bara hör om i sagornas värld. Hitta kungligheten inom dig genom att besöka detta imponerande monument.

Se till att ge dig själv en spirituell upplevelse genom att besöka S:t Nikolai kyrka, som är en mycket viktig del av Halmstad och dess religiösa arv.

Affärerna på Hallarna rekommenderas ofta av lokalbefolkningen. Här kan du fynda både kläder och presenter.

Tillbringa dina dagar med att förfina din sving på drivingrangen eller spela en lättsam runda med några vänner på Strandtorps Golfklubb och Bäckavattnets Golfklubb. Även Flygstadens Golfklubb och Halmstad Golfbana utlovar spännande och utmanande rundor för golffantaster på alla nivåer.

Hotell i Halmstad

Till och med vana resenärer ska vara ute i god tid för att få tag i ett boende här. Halmstad har bara några få boenden. Dem kan du läsa mer om i vår reseguide.

Du kommer vakna på rätt sida när du bokar en vistelse på något av de populära boendena Good Morning Halmstad och Hotel Continental.