Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Halmstad

Förslag på billiga flygresor till Halmstad

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 710 kr för enkelflyg och 1 163 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

fre 2 juli
ARN
Stockholm
AGH
Helsingborg
710 kr
SAS
fre 2 juli
ARN
Stockholm
AGH
Helsingborg
910 kr
SAS
sön 4 juli
ARN
Stockholm
AGH
Helsingborg
1 150 kr
SAS
ons 30 juni - tis 6 juli
ARN
Stockholm
AGH
Helsingborg
1 163 kr
SAS
ons 30 juni - tors 1 juli
ARN
Stockholm
AGH
Helsingborg
1 262 kr
SAS
tors 1 juli - tors 1 juli
ARN
Stockholm
AGH
Helsingborg
1 362 kr
SAS
mån 19 juli - tors 22 juli
ARN
Stockholm
AGH
Helsingborg
1 364 kr
SAS
sön 4 juli
ARN
Stockholm
AGH
Helsingborg
1 400 kr
SAS
fre 2 juli - fre 2 juli
ARN
Stockholm
AGH
Helsingborg
1 562 kr
SAS
fre 9 juli - ons 14 juli
ARN
Stockholm
AGH
Helsingborg
1 564 kr
SAS
ons 2 juni - fre 18 juni
ARN
Stockholm
AGH
Helsingborg
1 704 kr
SAS
fre 9 juli - mån 12 juli
ARN
Stockholm
AGH
Helsingborg
1 765 kr
SAS
ons 2 juni - fre 18 juni
ARN
Stockholm
AGH
Helsingborg
2 054 kr
SAS
sön 4 juli - sön 4 juli
ARN
Stockholm
AGH
Helsingborg
2 392 kr
SAS

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Halmstad?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Halmstad varierar mellan 1 163 kr och 3 069 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Halmstad kan hitta fantastiska flyg för så lite som 710 kr. Tips för fyndjägare: Juni är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Halmstad.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Halmstad?

✔️ Flygpriserna till Halmstad varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Halmstad om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Halmstad, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Halmstad?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Halmstad kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel SAS. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Halmstad med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Halmstad kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Halmstad?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Halmstad

Letar du efter billigaste flyget till Halmstad? Då kan du genast sluta leta. Vi på MrJet jobbar ständigt med att hitta marknadens bästa priser för att hjälpa dig och andra resenärer. I vår smarta sökfunktion finns över 400 olika flygbolag och många av dessa flyger till Just Halmstad. Utöver flyg så kan du även göra ordentliga klipp genom att passa på att boka både hotell och hyrbil när du likaså redan sitter vid datorn. Smidigt och smart.

Använd dig av vår sökfunktion för att hitta det billigaste flyget till Halmstad. Skriv in de uppgifter som behövs och arrangera sedan sökresultatet efter det du själv föredrar. Är det priset som är det avgörande så söker du på pris. Är du ivrig att komma fram och kan nästan inte bärga dig innan du är framme i Halmstad, då ska du såklart söka på direktflyg, eller total restid. Det finns många sätt att arrangera sökresultaten, det är upp till dig att avgöra vad som är av vikt för dig.

Om du är intresserad av att spara både tid och pengar så ska du passa på att boka ett hotellrum samtidigt, du kan spara upp till 40% på att boka det samtidigt, du kan dessutom se exakt hur mycket du sparar in genom att boka både flyg och hotell. Hotellen kan du på samma vis som flygen söka efter de kriterier som är viktiga för dig. Är du ute efter lugn och ro, kanske det passar bra att söka ett hotell som inte ligger mitt i centrum. Du kan söka hotell efter läge, pris och antal stjärnor. Dessutom kan du se vad tidigare gäster lämnat för omdöme om de hotell du funderar på att boka. Håll även utkik efter fina rabatter och specialerbjudanden, utvalda hotell kan erbjuda fri frukost eller gratisnätter.

Börja söka redan nu och hitta det billigaste flyget till Halmstad.

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
ARNHelsingborg30 juni - 6 juli1 163 kr
BMAHalmstad4 juni - 11 juni2 005 kr
LLAHelsingborg19 juni - 27 juni2 920 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna
Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
BMAHalmstad23 maj - 30 maj3 069 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Economy

Chevrolet Spark eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Jeep Compass

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.