Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Resor till Niteroi

Upplev tjusningen med Niteroi. Här kommer du få se en ny sida av Rio de Janeiro. Med så många platser att besöka och saker att hitta på förstår man snabbt varför 6 000 000 människor väljer att leva sina liv i denna underbara stad. Niteroi hittar du 12 km öster om innerstaden. Om du ankommer till Galeao - Antonio Carlos Jobim Intl. är det bara att hämta dina väskor, stanna en taxi och ta dig 20 km åt sydöst.

Flyg och hotell i Niteroi

När du känner för att lämna vardagen och uppleva nya saker, kan en resa till Niteroi vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet kan du boka de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Niteroi.

Få mer pengar över i plånboken när du ordnar både flyg och boende genom oss.

Föredrar du din frukost serverad vid poolen? Det är lätt ordnat. Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella hotell att välja bland, kan vad som helst hända.

Vår prisgaranti innebär att om du köper en paketresa med MrJet och sedan råkar snubbla över ett bättre erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden. Hur låter det?

Från de mest fängslande städerna till de lugnaste byarna. Det finns äventyr att upptäcka runtom i hela världen. Nu är det äntligen dags att damma av resväskan och lämna vardagen! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Niteroi

Med en mängd av stadens bästa sevärdheter alldeles i närheten är Niteroi ett paradis för turister. Med allt från Museu de Arte Contemporânea de Niterói till Icarai-stranden behöver stadens besökare aldrig bli uttråkade. Även Santa Cruz Forta och Picos fästning är självklara sevärdheter, som du dessutom enkelt kan ta dig till. Under din vistelse här kanske du ska överväga att besöka några andra områden i staden för att uppleva allt vad Rio de Janeiro har att erbjuda. Sao Francisco och Piratininga är två bra förslag som ligger i närheten.

Sockertoppen är en plats som måste upplevas i verkligheten. Det korta avståndet på bara 5 km från stadskärnan berövar en alla ursäkter att missa det.

Börjar du tröttna på Niteroi? Gå då ut och upplev Museo de Arte Moderno och Catedral de Sao Sebastiao do Rio de Janeiro, två sevärdheter i centrum. Parque Henrique Lage och Carioca-akvedukten är ytterligare exempel på områdets främsta attraktioner.

Rio Brancos fästning och São Luiz fästning kan ge dig en inblick i det förgångna.

Hotell i Niteroi

Boka ditt boende i Niteroi på en gång. Med bara ett fåtal boenden att välja på är risken stor att de blir uppbokade om du väntar. Du kan hitta mer information i vår reseguide.

Är du på jakt efter rekommenderade hotell? På H Niteroi Hotel och Mercure Niteroi Orizzonte Hotel väntar nytvättade lakan, underbara duschar och utmärkt service.

Karta

Niteroi - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

H Niteroi Hotel

H Niteroi Hotel

Rua Dr Paulo Alves 14, Niteroi, RJ
  4.0 av 5.0
   
   

  H Niteroi Hotel är ett hotell vid stranden i centrala Niteroi, som ligger tio minuters promenad från Baía de Guanabara, Icarai-stranden och Museu de Arte Contemporânea ...

  H Niteroi Hotel961 kr

  20 jan. - 21 jan.

  H Niteroi Hotel961 kr
  Niterói Plaza Hotel

  Niterói Plaza Hotel

  Rua General Andrade Neves, 118, Niteroi, RJ
   3.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i Centrala ligger mindre än 2 km från Baía de Guanabara, Icarai-stranden och Museu de Arte Contemporânea de Niterói. Plaza shoppingcenter ligger ...

   Niterói Plaza Hotel494 kr

   1 feb. - 2 feb.

   Niterói Plaza Hotel494 kr
   Best Western Plus Icarai Design Hotel

   Best Western Plus Icarai Design Hotel

   Rua Joaquim Tavora, 54, Icarai, Niteroi
    3.5 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Icarai ligger mindre än 2 km från Baía de Guanabara och Icarai-stranden. Museu de Arte Contemporânea de Niterói ligger 2,6 km härifrån.

    Best Western Plus Icarai Design Hotel724 kr

    1 feb. - 2 feb.

    Best Western Plus Icarai Design Hotel724 kr
    Pousada Canto de Piratininga

    Pousada Canto de Piratininga

    183 Rua Orestes Barbosa, Niteroi, RJ
     3.0 av 5.0
      
      

     Detta vandrarhem vid stranden i Piratininga ligger en kvarts promenad från Praia de Piratininga och Pedra Da Baleia. Praia do Sossego och Baía de Guanabara ligger ...

     Pousada Canto de Piratininga428 kr

     1 feb. - 2 feb.

     Pousada Canto de Piratininga428 kr
     Solar do Amanhecer

     Solar do Amanhecer

     Av. Prefeito Silvio Picanço, 839, Charitas, Niteroi
      3.5 av 5.0
       
       

      Detta hotell vid stranden i Charitas ligger 2,8 km från Baía de Guanabara och 3,8 km från Icarai-stranden. Picos fästning ligger 4,7 km härifrån.

      Solar do Amanhecer487 kr

      21 jan. - 22 jan.

      Solar do Amanhecer487 kr
      Tower Icaraí Hotel

      Tower Icaraí Hotel

      Rua Ary Parreiras, 12, Icarai, Niteroi, RJ
       3.0 av 5.0
        
        

       Detta hotell vid stranden i Icarai ligger mindre än 2 km från Baía de Guanabara och Icarai-stranden. Museu de Arte Contemporânea de Niterói ligger 2,6 km ...

       Tower Icaraí Hotel577 kr

       20 jan. - 21 jan.

       Tower Icaraí Hotel577 kr
       Rio Casa Hostel

       Rio Casa Hostel

       R. Dr. Cotrim da Silva, Niteroi, RJ
        2.0 av 5.0
         
         

        Detta hotell i Ingá ligger 0,1 km från Baía de Guanabara och 2,3 km från Icarai-stranden. Plaza shoppingcenter och Museu de Arte Contemporânea de Niterói ligger ...

        Rio Casa Hostel320 kr

        1 feb. - 2 feb.

        Rio Casa Hostel320 kr
        ClubeHostel.com São Francisco

        ClubeHostel.com São Francisco

        Av. Pres. Roosevelt, 770, Niteroi, RJ
         2.0 av 5.0
          
          

         Detta vandrarhem i Sao Francisco ligger 1 km från Praia de São Francisco och 2,9 km från Parque da Cidade. Museu de Arte Contemporânea de Niterói och Santa Cruz ...

         ClubeHostel.com São Francisco220 kr

         1 feb. - 2 feb.

         ClubeHostel.com São Francisco220 kr
         Icaraí Praia Hotel

         Icaraí Praia Hotel

         Rua Belisario Augusto, 21, Icarai, Niteroi, RJ
          3.0 av 5.0
           
           

          Detta hotell i Icarai ligger mindre än 2 km från Baía de Guanabara och Icarai-stranden. Museu de Arte Contemporânea de Niterói ligger 2,2 km härifrån.

          Icaraí Praia Hotel606 kr

          1 feb. - 2 feb.

          Icaraí Praia Hotel606 kr
          Plácido Hostel

          Plácido Hostel

          R. Gen. Andrade Neves, 265, Niteroi, RJ
           2.0 av 5.0
            
            

           Detta vandrarhem i Ingá ligger 15 minuters promenad från Baía de Guanabara och Museu de Arte Contemporânea de Niterói. Icarai-stranden ligger 1,6 km ...

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma