Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
25 sep. - 27 sep.

Duque de Caxias hotell

Best Western Multi Suites Hämta priser
Best Western Multi Suites

Best Western Multi Suites

Rodovia Washington Luiz 2500, Vila Sao Luis, Duque de Caxias
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Duque de Caxias ligger 0,1 km från Baía de Guanabara och mindre än två mil från Outlet Premium Rio de Janeiro och Sao Januario Stadium. São Francisco Xavier-baptistkyrkan och Vår Fru av Lourdes-basilikan ligger också mindre än två mil härifrån.

  Hotel Palmeiras Hämta priser
  Hotel Palmeiras

  Hotel Palmeiras

  Rodovia Washington Luiz, Km 01, Parque Duque, Duque de Caxias, RJ
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Parque Duque ligger 0,1 km från Baía de Guanabara och mindre än två mil från Maracanã (stadion) och Sambodrome (plats för sambaparader). Museu do Amanhã och Sao Januario Stadium ligger också mindre än två mil härifrån.

   Mont Blanc Suites Duque de Caxias Hämta priser
   Mont Blanc Suites Duque de Caxias

   Mont Blanc Suites Duque de Caxias

   Avenida Brigadeiro Lima e Silva 1065, Duque de Caxias
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Duque de Caxias ligger 1,7 km från Baía de Guanabara och mindre än två mil från Sao Januario Stadium och São Francisco Xavier-baptistkyrkan. Outlet Premium Rio de Janeiro och Vår Fru av Lourdes-basilikan ligger också mindre än två mil härifrån. Duque de Caxias station ligger på 18 minuters gångavstånd och till Rio de Janeiro Vigário Geral station promenerar du på 25 minuter.

    Mont Blanc Apart Hotel Duque de Caxias Hämta priser
    Mont Blanc Apart Hotel Duque de Caxias

    Mont Blanc Apart Hotel Duque de Caxias

    Rua Passo da Patria, 105, Bairro 25 de Agosto, Duque de Caxias, RJ
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Duque de Caxias ligger 2,2 km från Baía de Guanabara och mindre än två mil från São Francisco Xavier-baptistkyrkan och Sao Januario Stadium. Vår Fru av Lourdes-basilikan och TopShopping Nova Iguaçu ligger också mindre än två mil härifrån. Duque de Caxias station ligger på 8 minuters gångavstånd och till Rio de Janeiro Vigário Geral station promenerar du på 22 minuter.

     Karta

     Hitta hotell i Duque de Caxias


     Du tänker alltså ta en semester i Duque de Caxias? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 9 hotell och andra boendealternativ i Duque de Caxias.


     Topphotell och andra boendealternativ i Duque de Caxias


     Du kan enkelt hitta boende i Duque de Caxias med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om följande hotell i Duque de Caxias, och framför allt deras gratis frukost:

     • Best Western Multi Suites
     • Mont Blanc Apart Hotel Duque de Caxias
     • Mont Blanc Suites Duque de Caxias

     Dessa hotell i Duque de Caxias får bra betyg av resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Logic Hotel Duque de Caxias
     • Mont Blanc Apart Hotel Duque de Caxias
     • Hotel Pedra Bonita

     Resenärer som bor på dessa hotell i Duque de Caxias brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Hotel Pedra Bonita
     • Mont Blanc Apart Hotel Duque de Caxias
     • Best Western Multi Suites

     Utforska Duque de Caxias


     I Duque de Caxias finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Duque de Caxias med omnejd:

     • Outlet Premium Rio de Janeiro
     • Baía de Guanabara
     • Maracanã
     • Ferreira da Cunhas vapenmuseum
     • Parque São Vicente
     • Museu das Armas Históricas Ferreira da Cunha
     • Rampa de Voo Livre da Siméria

     När du förebereder din resa till Duque de Caxias kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Rio de Janeiro (GIG-Galeao - Antonio Carlos Jobim Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Duque de Caxias?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Duque de Caxias, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Duque de Caxias brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är juli och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 18 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 17°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Duque de Caxias är 49 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma