Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Itaborai hotell

Samba Itaboraí 409 kr
Samba Itaboraí

Samba Itaboraí

Av. Vinte e Dois de Maio, 3126, Itaborai
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Itaborai ligger 2,9 km från Praça Marechal Floriano Peixoto och mindre än fyra mil från Icarai-stranden och Baía de Guanabara. Plaza shoppingcenter och Museu de Arte Contemporânea de Niterói ligger också mindre än fyra mil härifrån.

  Hotel Sambaetiba 572 kr
  Hotel Sambaetiba

  Hotel Sambaetiba

  Estrada da Ligação S/N, Quadra 37 - Lote 35, Itaborai, RJ
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i bergen i Itaborai ligger 12,4 km från Praça Marechal Floriano Peixoto och mindre än fem mil från Ponta Negra strand och Baía de Guanabara. Dedo de Deus ligger 50,4 km härifrån.

   Promenade Prime Itaboraí 432 kr
   Promenade Prime Itaboraí

   Promenade Prime Itaboraí

   Rua Dr. Mesquita, 367, Itaborai, RJ
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta lägenhetshotell i Centro ligger 0,4 km från Praça Marechal Floriano Peixoto och mindre än fyra mil från Icarai-stranden och Baía de Guanabara. Ponta Negra strand och Plaza shoppingcenter ligger också mindre än fyra mil härifrån.

    OYO Hotel PS Itaboraí 238 kr
    OYO Hotel PS Itaboraí

    OYO Hotel PS Itaboraí

    Av. Pref. Milton Rodrigues da Rocha, 41, Manilha, Itaborai, RJ
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Manilha ligger 8,8 km från Praça Marechal Floriano Peixoto och 15,5 km från Baía de Guanabara. Icarai-stranden och Plaza shoppingcenter ligger också mindre än tre mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Itaborai


     Du tänker alltså åka till Itaborai? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra boendealternativ i Itaborai.


     Topphotell och andra boendealternativ i Itaborai


     Det är lätt att hitta boende i Itaborai med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Itaborai, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Hotel Ita
     • Hotel Sambaetiba
     • Promenade Prime Itaboraí

     Dessa hotell i Itaborai är populära hos resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Promenade Prime Itaboraí
     • Hotel Sambaetiba

     Resenärer som bor på detta hotell i Itaborai brukar tycka om gymmet:

     • Promenade Prime Itaboraí

     Utforska Itaborai


     I Itaborai finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Itaborai med omnejd:

     • Praça Marechal Floriano Peixoto
     • Johannes Döpares kyrka
     • Praça Jardim Imperial
     • Baía de Guanabara
     • Icarai-stranden
     • Ponta Negra strand
     • Barra de Marica Beach

     När du planerar resan till Itaborai kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Rio de Janeiro (SDU-Santos Dumont). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Itaborai?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Itaborai, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Itaborai brukar vara februari och januari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är december och februari, medan de torraste är juli och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 380 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 17°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 239 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 147 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 320 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Itaborai är 1086 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Itaborai av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma