Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.

Suruí hotell

Hotel Atlântico Prime 168 kr
Hotel Atlântico Prime

Hotel Atlântico Prime

Rua do Resende 87, Rio de Janeiro, RJ
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Lapa ligger tio minuters promenad från Carioca-akvedukten och Catedral de Sao Sebastiao do Rio de Janeiro. Amerikanska konsulatet och Sao Paulos stadsteater ligger dessutom 2 km härifrån. Cinelandia tunnelbanestation ligger på 16 minuters gångavstånd och till Presidente Vargas tunnelbanestation promenerar du på 16 minuter.

  Américas Granada Hotel 220 kr
  Américas Granada Hotel

  Américas Granada Hotel

  Avenida Gomes Freire, 530 - Centro, Rio de Janeiro, RJ
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Lapa ligger mindre än 2 km från Carioca-akvedukten, Amerikanska konsulatet och Sambodrome (plats för sambaparader). Flamengo Beach och Museu do Amanhã ligger också 3 km härifrån. Carioca tunnelbanestation ligger på 13 minuters gångavstånd och till Presidente Vargas tunnelbanestation promenerar du på 13 minuter.

   Hotel Atlantico Business Centro 156 kr
   Hotel Atlantico Business Centro

   Hotel Atlantico Business Centro

   Rua Senador Dantas, 25, Centro, Rio de Janeiro, RJ
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centro ligger tio minuters promenad från Baía de Guanabara och Amerikanska konsulatet. Flamengo Beach och Museu do Amanhã ligger också 3 km härifrån. Cinelandia tunnelbanestation ligger på 4 minuters gångavstånd och till Carioca tunnelbanestation promenerar du på 7 minuter.

    Hotel Casablanca Imperial 296 kr
    Hotel Casablanca Imperial

    Hotel Casablanca Imperial

    Rua Da Imperatriz, 286 Centro, Petropolis, RJ
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Historiskt centrum ligger nära Vale do Paraíba och Museu Imperial. Gula palatset och Casa de Cláudio de Souza ligger också fem minuter härifrån.

     Karta

     Utforska Suruí


     I Suruí finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Suruí med omnejd:

     • Praia Ilha de Paqueta
     • Ilha de Paquetá
     • Baía de Guanabara
     • Rampa de Voo Livre da Siméria
     • Casa do Colono-museet
     • Ferreira da Cunhas vapenmuseum
     • Casa Stefan Zweig

     När du förebereder din resa till Suruí kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Rio de Janeiro (GIG-Galeao - Antonio Carlos Jobim Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Suruí?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Suruí, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Suruí brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är mars och februari, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 18 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 17°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Suruí ligger på 49 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma