Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Suruí hotell

Linx Galeão 698 kr
Linx Galeão

Linx Galeão

Avenida Vinte de Janeiro, s/n, Rio de Janeiro, RJ
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Rio de Janeiro ligger 0,1 km från Baía de Guanabara och mindre än 15 km från Sambodrome (plats för sambaparader) och Sao Januario Stadium. Quinta da Boa Vista och RioZoo ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Américas Granada Hotel 459 kr
  Américas Granada Hotel

  Américas Granada Hotel

  Avenida Gomes Freire, 530 - Centro, Rio de Janeiro, RJ
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Lapa ligger mindre än 2 km från Carioca-akvedukten och Sambodrome (plats för sambaparader). Flamengo Beach och Museu do Amanhã ligger också 3 km härifrån. Carioca tunnelbanestation ligger på 13 minuters gångavstånd och till Presidente Vargas tunnelbanestation promenerar du på 13 minuter.

   Windsor Florida Hotel 793 kr
   Windsor Florida Hotel

   Windsor Florida Hotel

   Rua Ferreira Viana, 81, Flamengo, Rio de Janeiro, RJ
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Gloria ligger 15 minuters promenad från Baía de Guanabara och Flamengo Beach. Sambodrome (plats för sambaparader) och Museu do Amanhã ligger också 5 km härifrån. Catete tunnelbanestation ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Largo do Machado tunnelbanestation promenerar du på 7 minuter.

    Prodigy Santos Dumont 928 kr
    Prodigy Santos Dumont

    Prodigy Santos Dumont

    Av. Almirante Silvio de Noronha, 365, Rio de Janeiro, RJ
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centro ligger 0,1 km från Baía de Guanabara och mindre än 5 km från Flamengo Beach och Museu do Amanhã. Sambodrome (plats för sambaparader) ligger 4,2 km härifrån. Cinelandia tunnelbanestation ligger på 17 minuters gångavstånd och till Carioca tunnelbanestation promenerar du på 21 minuter.

     Karta

     Utforska Suruí


     I Suruí finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Suruí med omnejd:

     • Praia Ilha de Paqueta
     • Ilha de Paquetá
     • Baía de Guanabara
     • Rampa de Voo Livre da Siméria
     • Casa do Colono-museet
     • Ferreira da Cunhas vapenmuseum
     • Casa Stefan Zweig

     När du förebereder din resa till Suruí kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Rio de Janeiro (GIG-Galeao - Antonio Carlos Jobim Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Suruí?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Suruí, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Suruí brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är mars och februari, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 18 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 17°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Suruí ligger på 49 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma