Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Cachoeiras de Macacu hotell

Pousada Água Cristalina Hämta priser
Pousada Água Cristalina

Pousada Água Cristalina

Av Castelo Branco, 5200, Cachoeiras de Macacu
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga vandrarhem i Cachoeiras de Macacu ligger mindre än fyra mil från Parque Central Nova Friburgo, Nova Friburgo Country Club och Nova Friburgos linbana. Cadima Shoppingcenter och São Clementes park ligger också mindre än fyra mil härifrån.

  Hotel Palace Serra Verde Imperial Hämta priser
  Hotel Palace Serra Verde Imperial

  Hotel Palace Serra Verde Imperial

  Rua Manoel Delfim Sarmento, Cachoeiras de Macacu
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Cachoeiras de Macacu ligger mindre än fyra mil från Reserva Ecológica de Guapiaçu, Parque Central Nova Friburgo och Cadima Shoppingcenter. Nova Friburgo Country Club och São Clementes park ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Hotel Netto Hämta priser
   Hotel Netto

   Hotel Netto

   Rua Washington Luis, 59 - Centro, Cachoeiras de Macacu, RJ
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Cachoeiras de Macacu ligger mindre än fyra mil från Reserva Ecológica de Guapiaçu, Parque Central Nova Friburgo och Cadima Shoppingcenter. Nova Friburgo Country Club och São Clementes park ligger också mindre än fyra mil härifrån.

    Pousada Sítio Água Fresca Hämta priser
    Pousada Sítio Água Fresca

    Pousada Sítio Água Fresca

    RJ 116, KM 51, Boca do Mato, Cachoeiras de Macacu, Rio de Janeiro
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem vid flodpromenaden ligger mindre än tre mil från Parque Central Nova Friburgo, Cadima Shoppingcenter och Nova Friburgo Country Club. São Clementes park och President Getúlio Vargas torg ligger också mindre än tre mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Cachoeiras de Macacu


     Du tänker alltså semestra i Cachoeiras de Macacu? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra boendealternativ i Cachoeiras de Macacu.


     Topphotell och andra boendealternativ i Cachoeiras de Macacu


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Cachoeiras de Macacu med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar detta hotell i Cachoeiras de Macacu och särskilt deras gratis frukost:

     • Hotel Fazenda Chiminelli

     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Cachoeiras de Macacu och framför allt poolen:

     • Hotel Palace Serra Verde Imperial

     Resenärer som bor på detta hotell i Cachoeiras de Macacu brukar uppskatta gymmet:

     • Hotel Palace Serra Verde Imperial

     Utforska Cachoeiras de Macacu


     I Cachoeiras de Macacu finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Cachoeiras de Macacu med omnejd:

     • Reserva Ecológica de Guapiaçu
     • Pico Menor
     • Parc Magique
     • Tres Picos
     • Caledôniatoppen
     • Morro dos Pinheiros
     • Granja Comary

     När du planerar resan till Cachoeiras de Macacu kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Rio de Janeiro (GIG-Galeao - Antonio Carlos Jobim Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Cachoeiras de Macacu?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Cachoeiras de Macacu, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Cachoeiras de Macacu brukar vara februari och januari, och de kallaste juni och augusti. De regnigaste månaderna är december och februari, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 380 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 17°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 239 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 147 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 320 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Cachoeiras de Macacu ligger på 1086 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma