Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Várzea hotell

Pipa Lagoa Hotel Hämta priser
Pipa Lagoa Hotel

Pipa Lagoa Hotel

Rodovia RN 003 trecho Tibau do Sul, Tibau do Sul, RN
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell nära stranden i Tibau do Sul ligger mindre än 2 km från Guarairas-stranden, Tibau do Sul-stranden och Giz strand. Cacimbinha-stranden och Praia de Malemba ligger också 3 km härifrån.

  Hotel Marinas Resort Hämta priser
  Hotel Marinas Resort

  Hotel Marinas Resort

  Av Gov Aluizio Alves 301, Tibau do Sul, RN
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid havet ligger tio minuters promenad från Guarairas-stranden, Tibau do Sul-stranden och Giz strand. Tibau do Sul-färjan och Cacimbinha-stranden ligger också en kvarts promenad härifrån.

   Acquapipa Resort Hämta priser
   Acquapipa Resort

   Acquapipa Resort

     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell nära stranden i Tibau do Sul ligger en kvarts promenad från Cacimbinha-stranden och Currals strand. Giz strand och Madeiro strand ligger också 2 km härifrån.

    Pousada Corais do Sul Hämta priser
    Pousada Corais do Sul

    Pousada Corais do Sul

    Av. Governador Aluísio Alves, Tibau do Sul, RN
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem nära stranden ligger fem minuters promenad från Tibau do Sul-stranden, Giz strand och Tibau do Sul-färjan. Guarairas-stranden och Praia de Malemba ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Várzea

     Om du bestämt att Várzea är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Várzea på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Várzea

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Várzea, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Várzea. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Várzea

     Väl framme i Várzea väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Várzea. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Várzea att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma