Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

São Pedro hotell

Moderna Casa Beira Mar em Porto Mirim RN Hämta priser
Moderna Casa Beira Mar em Porto Mirim RN

Moderna Casa Beira Mar em Porto Mirim RN

Rua Beira Mar, 00, Praia de Jacumã, Ceará-Mirim, RN
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad i Ceará-Mirim ligger mindre än tre mil från Portomirím, Praia de Pitangui och Barra do Rio. Praia de Muriú och Pitanguis vattenfall ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Casa do Mochileiro Airport Hostel Hämta priser
  Casa do Mochileiro Airport Hostel

  Casa do Mochileiro Airport Hostel

    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Jardins ligger mindre än 15 km från Praia da Redinha, Newton Navarro-bron och Teatro Riachuelo. Kyrkan Paróquia de São Pedro Apóstolo och Mercado Público da Redinha ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Pousada Estrelamar Hämta priser
   Pousada Estrelamar

   Pousada Estrelamar

   Avenida Beira Mar SN, Ceará-Mirim, RN
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem på stranden ligger mindre än tre mil från Portomirím, Praia de Pitangui och Barra do Rio. Praia de Muriú och Praia de Jacumã ligger också mindre än tre mil härifrån.

    Casa exclusiva e rustica em Jacumã Hämta priser
    Casa exclusiva e rustica em Jacumã

    Casa exclusiva e rustica em Jacumã

    Rua Projetada 76, Ceará-Mirim, RN
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad i Ceará-Mirim ligger mindre än tre mil från Portomirím, Praia de Pitangui och Praia de Muriú. Barra do Rio och Teatro Riachuelo ligger också mindre än tre mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i São Pedro

     Om du bestämt att São Pedro är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i São Pedro på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i São Pedro

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i São Pedro, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till São Pedro. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i São Pedro

     Väl framme i São Pedro väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i São Pedro. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i São Pedro att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma