Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
25 sep. - 27 sep.

Região dos Lagos hotell

Casas Brancas Boutique-Hotel & Spa 1 560 kr
Casas Brancas Boutique-Hotel & Spa

Casas Brancas Boutique-Hotel & Spa

Alto do Humaitá, 10, Buzios, RJ
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i Humaita ligger en kvarts promenad från Buziosnauta och Rua das Pedras. Joao Fernandes-stranden och Ferradura-stranden ligger också 3 km härifrån.

  Pousada Vida Boa Praia 244 kr
  Pousada Vida Boa Praia

  Pousada Vida Boa Praia

  Rua das Restinga, 1, Praia do Foguete, Cabo Frio, RJ
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem vid havet ligger 0,3 km från Foguetes strand och 2,3 km från Praia das Dunas. Praia do Pontal do Atalaia och Dunas de Cabo Frio ligger också 2 km härifrån.

   Hotel Paradiso del Sol 454 kr
   Hotel Paradiso del Sol

   Hotel Paradiso del Sol

   Rua Professor Domingos, Bonifacio Ribeiro No. 103, Cabo Frio
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i ett historiskt område i Cabo Frio ligger en kvarts promenad från Itajuru kanal och Fortes strand. Praia das Dunas ligger 2,8 km härifrån.

    Serena Buzios 641 kr
    Serena Buzios

    Serena Buzios

    Rua Campo de Pouso 1630, Geriba Buzios, Buzios, RJ
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden i Manguinhos ligger mindre än 2 km från Capela Nossa Senhora Desatadora dos Nos och Geriba-stranden. Ferradura-stranden och Rua das Pedras ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Região dos Lagos

     Om du bestämt att Região dos Lagos är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Região dos Lagos på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Região dos Lagos

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Região dos Lagos, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Região dos Lagos. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Região dos Lagos

     Väl framme i Região dos Lagos väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Região dos Lagos. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Região dos Lagos att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma