Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Sao Goncalo hotell

Hotel Atlântico Rio 231 kr
Hotel Atlântico Rio

Hotel Atlântico Rio

Rua Xavier da Silveira, 112, Rio de Janeiro, RJ
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Copacabana ligger tio minuters promenad från Rua Barata Ribeiro och Avenida Atlantica. Copacabana Beach och Playa de Ipanema ligger också 2 km härifrån. Cantagalo tunnelbanestation ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Siqueira Campos tunnelbanestation promenerar du på 14 minuter.

  Hotel Atlântico Prime 173 kr
  Hotel Atlântico Prime

  Hotel Atlântico Prime

  Rua do Resende 87, Rio de Janeiro, RJ
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Lapa ligger tio minuters promenad från Carioca-akvedukten och Catedral de Sao Sebastiao do Rio de Janeiro. Amerikanska konsulatet och Sao Paulos stadsteater ligger dessutom 2 km härifrån. Cinelandia tunnelbanestation ligger på 16 minuters gångavstånd och till Presidente Vargas tunnelbanestation promenerar du på 16 minuter.

   Américas Granada Hotel 215 kr
   Américas Granada Hotel

   Américas Granada Hotel

   Avenida Gomes Freire, 530 - Centro, Rio de Janeiro, RJ
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Lapa ligger mindre än 2 km från Carioca-akvedukten, Amerikanska konsulatet och Sambodrome (plats för sambaparader). Flamengo Beach och Museu do Amanhã ligger också 3 km härifrån. Carioca tunnelbanestation ligger på 13 minuters gångavstånd och till Presidente Vargas tunnelbanestation promenerar du på 13 minuter.

    Windsor Oceanico 669 kr
    Windsor Oceanico

    Windsor Oceanico

    Rua Martinho de Mesquita 129, Barra da Tijuca, Rio de Janeiro, RJ
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Barra da Tijuca ligger en kvarts promenad från Reserves strand och Pepe-stranden. Tijuca-sjön ligger 1,6 km härifrån.

     Karta

     Utforska Sao Goncalo


     I Sao Goncalo finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Sao Goncalo med omnejd:

     • Baía de Guanabara
     • Sockertoppen
     • Cristo Redentor
     • Icarai-stranden
     • Museu de Arte Contemporânea de Niterói
     • Picos fästning
     • Santa Cruz Forta

     När du planerar din resa till Sao Goncalo kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Rio de Janeiro (SDU-Santos Dumont). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Sao Goncalo?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Sao Goncalo, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Sao Goncalo brukar vara februari och mars, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är december och februari, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 380 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 17°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 239 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 147 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 320 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Sao Goncalo är 1086 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma