Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
25 sep. - 27 sep.

Casimiro de Abreu hotell

OYO Pousada Cascata Hämta priser
OYO Pousada Cascata

OYO Pousada Cascata

Estrada Serra-Mar, km 22, Casimiro de Abreu, RJ
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Casimiro de Abreu ligger 16,4 km från Lumiar Aventura och mindre än tre mil från São José-fallet och Indiana Jones vattenfall. Pedra Aguda och Cadima Shoppingcenter ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Recanto Luamar Pousada Hämta priser
  Recanto Luamar Pousada

  Recanto Luamar Pousada

  RJ-142, KM 45, Barra do Sana, Casimiro de Abreu, RJ
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem vid flodpromenaden ligger 23 km från Lumiar Aventura och mindre än fyra mil från São José-fallet och Indiana Jones vattenfall. Pedra Aguda och Turtle Beach ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Casas Brancas Boutique-Hotel & Spa 1 734 kr
   Casas Brancas Boutique-Hotel & Spa

   Casas Brancas Boutique-Hotel & Spa

   Alto do Humaitá, 10, Buzios, RJ
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa i Humaita ligger en kvarts promenad från Buziosnauta och Rua das Pedras. Joao Fernandes-stranden och Ferradura-stranden ligger också 3 km härifrån.

    Serena Buzios 665 kr
    Serena Buzios

    Serena Buzios

    Rua Campo de Pouso 1630, Geriba Buzios, Buzios, RJ
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden i Manguinhos ligger mindre än 2 km från Capela Nossa Senhora Desatadora dos Nos och Geriba-stranden. Ferradura-stranden och Rua das Pedras ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Utforska Casimiro de Abreu


     I Casimiro de Abreu finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Casimiro de Abreu med omnejd:

     • Lumiar Aventura
     • Abricos strand
     • São José-fallet
     • Turtle Beach
     • Praia do Pontal do Peró
     • Indiana Jones vattenfall
     • Praia do Bosque

     När du planerar din resa till Casimiro de Abreu kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Macae (MEA). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Casimiro de Abreu?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Casimiro de Abreu, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Casimiro de Abreu brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är augusti och september.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 12 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 14 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Casimiro de Abreu är 46 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma