Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Iguaba Grande hotell

Pousada Beach Hämta priser
Pousada Beach

Pousada Beach

Rua Alice Canelas da Silveira, Iguaba Grande, Rio de Janeiro
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Iguaba Grande ligger 1,1 km från Lagoa De Araruama och 4 km från Iguabinha-stranden. Barbudo-stranden och Balneario-stranden ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Matiz Oásis Cabo Frio Hotel 608 kr
  Matiz Oásis Cabo Frio Hotel

  Matiz Oásis Cabo Frio Hotel

  Vereador Antonio Ferreira dos Santo 670, Cabo Frio, Rio de Janeiro
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Braga ligger 15 minuters promenad från Parque Estadual das Dunas och Fortes strand. Praia das Dunas och Estádio Municipal Alair Correia ligger också en kvarts promenad härifrån.

   Pousada Ninho das Gaivotas Hämta priser
   Pousada Ninho das Gaivotas

   Pousada Ninho das Gaivotas

   Av. Pedro Francisco Sanches, 3, Cabo, Brasil, Arraial do Cabo
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i Arraial do Cabo ligger tio minuters promenad från Lagoa De Araruama och Monte Altos strand. Figueiras strand ligger 2,7 km härifrån.

    Pousada Xerxes 571 kr
    Pousada Xerxes

    Pousada Xerxes

    Rua José Pinto de Macedo, 270 Lt 18 Qd B, Prainha, Arraial do Cabo, RJ
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i Prainha ligger en kvarts promenad från Hermes Barcellos offentliga park, Praia de Grande och Anjos Beach. Praia do Pontal do Atalaia ligger 2,5 km härifrån.

     Karta

     Utforska Iguaba Grande


     I Iguaba Grande finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Iguaba Grande med omnejd:

     • Lagoa De Araruama
     • Fortes strand
     • Iguabinha-stranden
     • Ponta da Alcaíra
     • Balneario-stranden
     • Barbudo-stranden
     • Pneus strand

     När du förebereder din resa till Iguaba Grande kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Macae (MEA). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Iguaba Grande?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Iguaba Grande, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Iguaba Grande brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 17 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 14 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Iguaba Grande är 51 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma