Reserestriktioner kan gälla för Japan, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Kuromatsunai - 375 att välja från

Hotell från 550 kr

Kolla hotellpriser i Kuromatsunai

Kuromatsunai hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kuromatsunai
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Kuromatsunai-cho

I Kuromatsunai-cho finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kuromatsunai-cho med omnejd:

  • Benkei Cape
  • Mt. Kariba

När passar det bäst att utforska Kuromatsunai-cho?

Om du funderar på när det är bäst att åka till Kuromatsunai-cho, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kuromatsunai-cho brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är september och juli, medan de torraste är mars och januari.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 247 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 435 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 304 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Kuromatsunai-cho är 1176 millimeter.