Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
30 okt. - 1 nov.
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Sobetsu hotell

Toya Sun Palace Resort & Spa Hämta priser
Toya Sun Palace Resort & Spa

Toya Sun Palace Resort & Spa

7-1 Toyako Onsen, Sobetsu, Hokkaido
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna familjevänliga resort vid vattnet i Sobetsu ligger nära Toyako Onsen och Toyasjön. Shōwa-shinzans linbana och Usuzanfunka minnespark ligger också 5 km härifrån.

  The Lake Suite Ko No Sumika Hämta priser
  The Lake Suite Ko No Sumika

  The Lake Suite Ko No Sumika

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   This family-friendly Sobetsu hotel is steps from Toyako Onsen and Lake Toya. Showashinzan Ropeway and Usuzanfunka Memorial Park are also within 3 mi (5 km).

   Hotel Nakanoshima Hämta priser
   Hotel Nakanoshima

   Hotel Nakanoshima

   103soubetuonsen soubetumati usugun, Sobetsu, Hokkaido
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Sobetsu ligger mindre än 2 km från Shōwa-shinzan och Toyasjön. Shōwa-shinzans linbana och Toyako Onsen ligger också 3 km härifrån.

    Lakeside Classic House Chaihana Hämta priser
    Lakeside Classic House Chaihana

    Lakeside Classic House Chaihana

    136 Sobetsu onsen, Sobetsucho, Sobetsu, Hokkaido
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Sobetsu ligger mindre än 2 km från Shikotsu-Toya nationalpark och Toyasjön. Shōwa-shinzan och Shōwa-shinzans linbana ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Sobetsu


     Det är absolut värt att besöka Sobetsu, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra lösning.

     • 4 hotell i Date

     Topphotell och andra boendealternativ i Sobetsu


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Sobetsu med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Sobetsu och i synnerhet poolen:

     • Toya Sun Palace Resort & Spa

     Utforska Sobetsu


     Det avslappnade Sobetsu är känt för sina restauranger och sina sjöar. Populära sevärdheter i Sobetsu med omnejd:

     • Kimundo Waterfall
     • Shōwa-shinzan
     • Shōwa-shinzans linbana
     • Toyasjön
     • Oshamanbe Onsen
     • Toyako Onsen
     • Toyareikuhiru golfklubb

     När du förebereder din resa till Sobetsu kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Sapporo (CTS-New Chitose). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Sobetsu?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Sobetsu, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Sobetsu brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är september och juli, medan de torraste är januari och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 247 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 435 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 304 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Sobetsu ligger på 1176 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma