Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Makkari-mura hotell

Cottage Fuccanchi 899 kr
Cottage Fuccanchi

Cottage Fuccanchi

104-6 Tomisato, Makkari-mura
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna stuga i Makkari-mura ligger mindre än 15 km från Mount Yōtei, Annupuri och Niseko Village. Mindre än 15 km härifrån hittar du Rusutsu-turistort och Niseko Annupuri International skidanläggning.

  Lily Garden Cottage Hämta priser
  Lily Garden Cottage

  Lily Garden Cottage

  174-3 Midorioka, Makkari-mura, Hokkaido
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna stuga i Makkari-mura ligger mindre än 15 km från Mount Yōtei, Rusutsu-turistort och Kaributo. Niseko Village och Niseko Annupuri International skidanläggning ligger också mindre än två mil härifrån.

   NEST AT THE TREES, NISEKO 1 078 kr
   NEST AT THE TREES, NISEKO

   NEST AT THE TREES, NISEKO

     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i en förort ligger 1,9 km från Annupuri och 3,5 km från Niseko Mountain Resort Grand Hirafu (skidort). Niseko Village och Niseko Annupuri International skidanläggning ligger också mindre än en mil härifrån.

    The Lake Suite Ko No Sumika Hämta priser
    The Lake Suite Ko No Sumika

    The Lake Suite Ko No Sumika

    7 Toyakoonsen, Sobetsu, Hokkaido
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i Sobetsu ligger mindre än 2 km från Toyako Onsen och Shikotsu-Toya nationalpark.

     Karta

     Hitta hotell i Makkari-mura


     Många resenärer vill se Makkari-mura, men om du tycker det är svårt att hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara något för dig.

     • 6 hotell i Rusutsu
     • 36 hotell i Niseko

     Utforska Makkari-mura


     I Makkari-mura finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Makkari-mura med omnejd:

     • Mount Yōtei
     • Rusutsu-turistort
     • Kaributo
     • Hangetsusjöns naturpark
     • Fukidashi Park
     • Niseko Village
     • Niseko Mountain Resort Grand Hirafu

     När du förebereder din resa till Makkari-mura kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Sapporo (CTS-New Chitose). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Makkari-mura?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Makkari-mura, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Makkari-mura brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är september och juli, medan de torraste är mars och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 247 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 435 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 304 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Makkari-mura är 1176 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma