Boka billiga Japan hotell

Hotellerbjudanden i Japan

Japan hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Japan
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Annorlunda semester i Japan

Vill du resa på en annorlunda semester? Då är Japan ett perfekt resmål. Huvudstaden Tokyo är det vanligaste resmålet i Japan men det finns många andra städer dit du kan ta dig med flyg eller med Japans tågtrafik som är känd för sin punktlighet. Tokyo, Osaka, Kobe och Hiroshima väntar på dig när du bokar hotell i Japan.

Söker du ett hotell i Japan?

Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyx. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Japan. Du väljer själv om det är priset, antalet stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar ditt hotell i Japan. Vi kan självklart även erbjuda billiga hotell i hela världen, om du söker ett annat resmål eller en annan destination.

Drömmen om Tokyo

Det japanska köket är väletablerat i Europa, men inget går upp mot äkta vara. I Tokyo kan du äta fantastisk mat till ett förmånligt pris. Billigast är att äta i stadens många ramen-barer, ramen är nudelsoppa deluxe. Du kan också äta delikatessen Kobebiff på lyxkrogar – det blir garanterat en kulinarisk resa när du bokar hotell i Japan. Vid Shinjuku finns det berömda övergångsstället där horder av kontorsarbetande japaner passerar varje dag. I dessa kvarter finns alla kända märken samt japanska kedjor som Uniqlo (”Japans H&M”). I Tokyo kan du roa dig hela natten på karaokebarer, spelhallar, nattklubbar och biografer.

Hotell Japan

I staden Osaka är det ett måste att smaka ”okonomiyaki” som är en slags pannkaka som man äter med olika fyllningar, tillbehör och såser. Det finns också mikrobryggerier i Osaka med god öl. I Osaka finns Universal Studios Japan, nöjesparken med en massa åkattraktioner. Osaka i Japan lockar många turister varje år och då är Universal Studios Japan förstås barnens favorit men även kul för vuxna med åkturer med teman såsom ”Tillbaka till framtiden”. Något du bör göra när du bokar hotell i Japan är att gå på ”onsen” – badhus med vatten från varma källor. I Kobe finns Arima, ett av de äldsta onsen i Japan.