Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Date hotell

Kitayuzawa Mori no Soraniwa 2 066 kr
Kitayuzawa Mori no Soraniwa

Kitayuzawa Mori no Soraniwa

300-7 Kitayuzawa Onsen-cho, Otaki-ku, Date, Hokkaido
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i en nationalpark ligger mindre än tre mil från Toyasjön, Kimundo Waterfall och Toyareikuhiru golfklubb. Toyakos skogsmuseum ligger 32,1 km härifrån.

  Midorinokaze Resort Kitayuzawa 2 784 kr
  Midorinokaze Resort Kitayuzawa

  Midorinokaze Resort Kitayuzawa

  300-2 Kitayuzawa Onsen-cho, Otaki-ku, Date, Hokkaido
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i en nationalpark ligger 0,3 km från Shikotsu-Toya nationalpark och mindre än en mil från Otaki Niagara Falls och Sangaitaki Park. Toyasjön och Shōwa-shinzan ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Horohoro Sanso Hämta priser
   Horohoro Sanso

   Horohoro Sanso

   34 Kitayuzawaonsencho, Otakiku, Date, Hokkaido
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ståtar med ett läge i en nationalpark och ligger mindre än 15 km från Shikotsu-Toya nationalpark, Otaki Niagara Falls och Sangaitaki Park. Toyasjön och Shōwa-shinzan ligger också mindre än 25 km härifrån.

    Guesthouse in Kitayuzawa onsen Hämta priser
    Guesthouse in Kitayuzawa onsen

    Guesthouse in Kitayuzawa onsen

    20-19 Kitayuzawa Onsencho, Otaki, Date, Hokkaido
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Date ligger mindre än 15 km från Shikotsu-Toya nationalpark, Otaki Niagara Falls och Sangaitaki Park. Toyasjön och Shōwa-shinzan ligger också mindre än 25 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Date


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Date med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta hotell i Date och särskilt deras gratis frukost:

     • Midorinokaze Resort Kitayuzawa

     Dessa hotell i Date rankas högt av gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • Kitayuzawa Mori no Soraniwa
     • Midorinokaze Resort Kitayuzawa

     Gäster som bor på detta hotell i Date brukar gilla fitnesscentret:

     • Horohoro Sanso

     Utforska Date


     I Date finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Date med omnejd:

     • Kitayuzawa Onsen
     • Toyareikuhiru golfklubb
     • Zenko-ji Temple
     • Kimundo Waterfall
     • Toyasjön
     • Shōwa-shinzan
     • Toyakos skogsmuseum

     När du förebereder din resa till Date kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Sapporo (CTS-New Chitose). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Date?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Date, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Date brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är september och juli, medan de torraste är mars och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 247 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 435 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 304 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Date ligger på 1176 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma