Resor till Hakone

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Hakone med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Hakone

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Hakone
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Hakone

Vare sig din dröm är att åka till Hakone för en minisemester eller för en längre tid kan MrJet ordna med flyg och hotell till Hakone, så att resan blir perfekt för just dig.

Med oss kan du spara pengar om du väljer att boka både flygbiljetter och hotellrum samtidigt.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över, har det aldrig varit enklare att få ett break från vardagen.

Övertygad om att du kan hitta något billigare? Boka ett paketerbjudande idag och råkar du sedan snubbla över ett bättre erbjudande inom 48 timmar efter bokning, så matchar MrJet det och betalar tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Från de mest glamorösa städerna till de mest fridfulla tillflyktsorterna. Det finns upplevelser att utforska över hela vår planet. Tiden är inne att packa väskorna och ge sig iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Hakone

På en resa till Hakone finns mycket att uppleva för alla besökare. Läs mer för att få veta mer om de mest intressanta platserna.

Omkring 13 000 människor bor i den här staden.

Hakone ligger inte så långt från Atami, som ligger 15 km åt söder. Tokyo, huvudstaden i landet, ligger 80 km åt nordöst.

Alla i familjen kommer att ha roligt på Jukkoku Pass och Hakone Toy Museum på semestern i Hakone. Om ni är ute efter lite mer äventyr är Odawara Wanpaku Land och Museum of the Little Prince ytterligare några alternativ.

Genom glaset kan du titta på de olika undervattensdjuren när de simmar runt i bassängerna på Hakone-en Aquarium.

Om att räkna ut mängden jäst och malt är något du gillar, då har denna destnation mycket att erbjuda dig. Testa dina kunskaper om de senaste dropparna när du lär dig allt om olika bryggtekniker som används på Asahi Brewery Kanagawa. Sen, när du vill prova andra märken, bege dig till Inoue Sake Brewery.

Detta område tar sitt ansvar för konservering av plantor på allvar, så det finns många ställen dit du kan åka och se växtsorter från både lokala och internationella landskap. En promenad runt de anlagda trädgårdarna när du besöker Soga Bessho Bairin och Tsujimura Botanical Garden får inte missas. För resenärer som är mer intresserade har också Hakone Gora Park och Odawara Flower Garden några vackra utställningar.

Du behöver inte gå långt in i skogen för att ta del av lite grönska. Manyo Park och Odawara Kokian är bara två av de härliga rekreationsnaven du hittar i betongdjungeln. Det finns också en hel del roligt att göra när du besöker Gensei no Mori Forest och Shirataki Park.

Det är alltid en god idé att be personer på plats om hjälp. Oavsett vad du letar efter, finns den trevliga personalen vid Hakone Visitor Center alltid där för att guida dig rätt.

Missa inte Fudo Falls och Sunset Falls, två fantastiska naturupplevelser. Hiryu Falls och Chisuji Falls är också två vykortslika platser i närheten.

Sätt dig och njut av utsikten på Yugawara Beach. Stranden rekommenderas av såväl besökare och innevånare.

Om du behöver ladda batterierna i en vacker miljö, ska du åka ut till traktens många naturreservat, som till exempel Great Boiling Valley och Shitodo Cave. Onshi Hakone Koen Park och Mount Kamiyama är två andra parker som du inte heller får missa.

Fråga personalen på Hakone Sekisho eller Hakone Ekiden Museum om deras speciella evenemang. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du kan lära dig nya saker. Om du gillar utställningar ska du också se vad som visas på Hakone Village Samurai Museum och Mamoru Shigemitsu Memorial Hall.

Vetenskapsfantaster hamnar i sjunde himlen på Gekko Observatory, där en fantastisk uppsättning tankeväckande vetenskapliga artefakter och föremål bara väntar på att upptäckas.

Som alla vet är världen en fantastisk plats. Ingen annan stans är detta lika uppenbart som i de noggrant utformade utställningsmontrarna på Kanagawa Prefectural Museum of Natural History och Monino Fureaikan.

Vilken konststil du än är intresserad av kommer du förmodligen hitta den i Hakone. Inled dagen med ett besök på konstgallerierna i Hakone friluftsmuseum och Narukawa Art Museum. Om du har tid för mer konst kan du fortsätta mot Hakone Museum of Art och Key Hiraga Museum.

Upplev historiens vingslag genom att besöka Odawara Museum of Literature. Här får du en intressant inblick i hur människor, platser och händelser format närområdet under en längre tid.

En resa till Hakone kommer med massvis med olika valmöjligheter när det kommer till historiska sevärdheter. Tar du dig till Yamanaka Castle och Tokoan Kumano Gongen kommer du få lära dig mer om regionens förflutna. Ishigakiyama Ichiya Castle Site och Tombs of Hojo Ujimasa är också bra alternativ.

Om du någonsin har fantiserat om att leva som en prins eller prinsessa, borde en utflykt till Odawara slott vara bland de översta alternativen på listan över saker att uppleva. Doi Castle Ruins är en precis lika fascinerande plats som ser ut att komma från en saga.

Alla som är intresserade av stadens religiösa arv borde bege sig till Hakone helig plats och Mishima Taisha Shrine. Skulle du vilja fördjupa dig i den religiösa identiteten som förknippas med Hakone? Se i så fall till att besöka även Ryutaku-ji Temple och Karai Shrine.

Inbilla dig inte att du har bockat för allt på listan när du har varit vid de mest omskrivna sevärdheterna i Hakone! Här finns det mängder kvar att utforska. Varför inte besöka Yugawara Seaside Park och Hakone Komagatake Ropeway? Glöm inte kolla in Hakones repväg och Daihakone Country Club.

Hotell i Hakone

Vi tycker om enkelhet. Därför har vi samlat inte mindre än 64 utmärkta boenden i Hakone på ett ställe. Det gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende.

Som tur är finns det rumspriser för alla budgetar i Hakone. Om du satsar på att spara pengar utan att släppa på kvalitet kan du boka ett rum på Fuji-Hakone Guest House (912 Sengokuhara) eller B&B Pension Hakone (1297 Ninotaira Hakonemachi). Om du istället vill satsa på något finare är Gora Tensui och Hyatt Regency Hakone Resort and Spa två bra alternativ.