Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Iseosjön hotell

Bed & Breakfast Centro Storico 649 kr
Bed & Breakfast Centro Storico

Bed & Breakfast Centro Storico

Via Lantieri 26, Sarnico, BG
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast med golfbana i Sarnico ligger tio minuters promenad från Paratico-Sarnico station, Consultorio familiare ASST Bergamo Est di Sarnico och Habilita. Capriolo station ligger 3,8 km härifrån.

  Hotel Rivalago 1 972 kr
  Hotel Rivalago

  Hotel Rivalago

  Via Cadorna, 7, Sulzano, BS
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden i Sulzano ligger 0,2 km från Monte Isola och mindre än en mil från Ospedale Civile Iseo Mellino Mellini och ASST Franciacorta Presidio Hospital Iseo. Torbiere del Sebinos naturreservat och Spiaggia Bagnadore ligger också mindre än en mil härifrån.

   Cocca Hotel Royal Thai SPA 1 276 kr
   Cocca Hotel Royal Thai SPA

   Cocca Hotel Royal Thai SPA

   Via Predore 75, Sarnico, BG
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa vid sjön ligger mindre än 3 km från Consultorio familiare ASST Bergamo Est di Sarnico, Paratico-Sarnico station och Habilita. Torbiere del Sebinos naturreservat och Capriolo station ligger också mindre än en mil härifrån.

    I due Roccoli 1 265 kr
    I due Roccoli

    I due Roccoli

    Via Silvio Bonomelli, Iseo, BS
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Iseo ligger mindre än 5 km från Ospedale Civile Iseo Mellino Mellini, ASST Franciacorta Presidio Hospital Iseo och Torbiere del Sebinos naturreservat. Monte Isola och Acqua Splash ligger också mindre än en mil härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Iseosjön

     Romantik Hotel Relais Mirabella Iseo Hämta priser
     Romantik Hotel Relais Mirabella Iseo

     Romantik Hotel Relais Mirabella Iseo

     Via Mirabella, 34, Fraz. Clusane, Iseo, BS
       
      4.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i Iseo ligger 1,6 km från Torbiere del Sebinos naturreservat och mindre än 5 km från Acqua Splash och Paratico-Sarnico station. Guido Berlucchi och Franciacorta Golf Club ligger också mindre än en mil härifrån.

      Karta

      Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Iseosjön

      Om du bestämt att Iseosjön är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Iseosjön på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

      Planera resan till ditt hotell i Iseosjön

      MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Iseosjön, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Iseosjön. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

      Saker att göra nära ditt hotell i Iseosjön

      Väl framme i Iseosjön väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Iseosjön. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Iseosjön att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma