Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Castione della Presolana hotell

Hotel Milano Alpen Resort 1 805 kr
Hotel Milano Alpen Resort

Hotel Milano Alpen Resort

Via S. Pellico 3, fraz. Bratto, Castione della Presolana, BG
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i bergen i Castione della Presolana ligger mindre än 2 km från Val Seriana och Val di Scalve och Le Chiese delle Diocesi Italiane-helgedomen. Val Camonica ligger 4,9 km härifrån.

  Grand Hotel Presolana Hämta priser
  Grand Hotel Presolana

  Grand Hotel Presolana

  Via Santuario 35, Castione della Presolana, BG
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i ett historiskt område i Castione della Presolana ligger tio minuters promenad från Val Seriana och Val di Scalve och Le Chiese delle Diocesi Italiane-helgedomen. Scanapa skidlift och Scalvetal ligger också 5 km härifrån.

   Des Alpes 793 kr
   Des Alpes

   Des Alpes

   Via Donico 10, Castione della Presolana, BG
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Castione della Presolana erbjuder ski-in/ski-out och ligger i bergen, nära vintersporter som längdskidåkning och snöskoteråkning, samt mindre än 5 km från Val Seriana och Val di Scalve och Val Camonica. Scanapa skidlift och Orobie Bergamasche regionpark ligger också en kvarts promenad härifrån.

    Hotel Milano - Active Hotel 943 kr
    Hotel Milano - Active Hotel

    Hotel Milano - Active Hotel

    Via Silvio Pellico 6, Bratto, Castione della Presolana, BG
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i Castione della Presolana ligger mindre än 2 km från Val Seriana och Val di Scalve och Le Chiese delle Diocesi Italiane-helgedomen. Val Camonica ligger 4,9 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Castione della Presolana


     Du tänker alltså semestra i Castione della Presolana? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 13 hotell och andra boendealternativ i Castione della Presolana.


     Topphotell och andra boendealternativ i Castione della Presolana


     Det är lätt att hitta boende i Castione della Presolana med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar följande hotell i Castione della Presolana, och framför allt deras gratis frukost:

     • Hotel Milano - Lo Chalet
     • Hotel Pineta
     • Hotel Spampatti

     Dessa hotell i Castione della Presolana är populära hos resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Grand Hotel Presolana
     • Hotel Milano Alpen Resort

     Resenärer som bor på dessa hotell i Castione della Presolana brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Grand Hotel Presolana
     • Hotel Milano - Lo Chalet
     • Hotel Milano Alpen Resort

     Utforska Castione della Presolana


     I Castione della Presolana finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Castione della Presolana med omnejd:

     • Le Chiese delle Diocesi Italiane-helgedomen
     • Val Seriana och Val di Scalve
     • Scanapa skidlift
     • Presolana-Monte Pora skidort
     • Scalvetal
     • Casa Fantoni-museet
     • Ognissanti församlingskyrka

     När du planerar din resa till Castione della Presolana kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Bergamo (BGY-Orio Al Serio). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Castione della Presolana?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Castione della Presolana, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Castione della Presolana brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 19°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Castione della Presolana är 27 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma