Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Eguilles hotell

Adonis Aix-en-Provence Hämta priser
Adonis Aix-en-Provence

Adonis Aix-en-Provence

3828 Route de Berre, Eguilles, Bouches-du-Rhône
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta boende med golfbana i Eguilles ligger 2 km från Set golf och mindre än en mil från Vasarely-stiftelsen och Camp des Milles minnesplats. Grand Théâtre de Provence konserthall och Pavillon Noir-teatern ligger också mindre än en mil härifrån.

  Le Mazet de Camaïsse Hämta priser
  Le Mazet de Camaïsse

  Le Mazet de Camaïsse

  911 Route de Pélissanne, Eguilles
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat ståtar med ett läge vid strandpromenaden och ligger mindre än 15 km från Musée du Calisson, Set golf och Aqueduc de Roquefavour. Camp des Milles minnesplats och Terrain des Peintres ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Chambres d'Hotes La Tamarisse Hämta priser
   Chambres d'Hotes La Tamarisse

   Chambres d'Hotes La Tamarisse

   630 Chemin de Ventabren, Eguilles
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta bed and breakfast i Eguilles ligger 4,6 km från Musée du Calisson och mindre än en mil från Set golf och Pôle d'Activités d'Aix en Provence. Aqueduc de Roquefavour och Camp des Milles minnesplats ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Appartement Casa Giovanni Hämta priser
    Appartement Casa Giovanni

    Appartement Casa Giovanni

    720 Chemin des avocats, Eguilles
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet på landet ligger 3,4 km från Musée du Calisson och 4,8 km från Set golf. Aqueduc de Roquefavour och Camp des Milles minnesplats ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Eguilles


     Du funderar alltså på att resa till Eguilles? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 14 hotell och andra sorters boenden i Eguilles.


     Topphotell och andra boendealternativ i Eguilles


     Det är lätt att hitta boende i Eguilles med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar detta boende i Eguilles och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Le Mazet de Camaïsse

     Dessa hotell i Eguilles rankas högt av gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • Adonis Aix-en-Provence
     • Les Jardins d'Athéna
     • Le Mazet de Camaïsse

     Utforska Eguilles


     I Eguilles finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Eguilles med omnejd:

     • Katedralen Saint-Sauveur
     • Cours Mirabeau
     • Place des Precheurs
     • Montagne Sainte-Victoire
     • Musée du Calisson
     • Set golf
     • Aqueduc de Roquefavour

     När du planerar din resa till Eguilles kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Marseille (MRS-Marseille - Provence). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Eguilles?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Eguilles, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Eguilles brukar vara augusti och september, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och september, medan de torraste är juli och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 145 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 130 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 109 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 203 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Eguilles är 587 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma