Resor till Marseille

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Marseille med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Marseille

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Marseille
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Marseille

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Marseille till alla spännande upplevelser under vistelsen så att din resa till Marseille blir precis så som du önskar.

Om du ordnar både flyg och hotell med oss har du mer pengar kvar i plånboken.

Med en databas på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över har du mycket att välja bland oavsett var du bestämmer dig för att åka.

Vi tror så starkt på våra priser att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet nu och råkar snubbla över ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Packa väskan. Det är dags att komma iväg! Från tropiska regnskogar till snötäckta bergstoppar och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Marseille

Dagdrömmer du om en resa till Marseille? Nu är det dags att göra slag i saken och göra drömmen till verklighet.

Gör dig redo att träffa några nya vänner! Cirka 800 000 människor bor i Provence.

Destinationen ligger 660 km från Paris, landets huvudstad, och 7 km från Iles du Frioul.

Lägg ut en filt och titta på molnen som passerar ovanför i urbana oaser som Parc Borely och Parc du Mugel. Här kan du ta en fika på gräsmattan efter att du besökt Cap Canailles klippor och 260-års jubileumsparken.

Oavsett om du vill fara på en utflykt eller vill ha biljetter till något roligt, är Marseille turistkontor här till din tjänst! Det är ett hjälpsamt team av lokala experter som kommer att se till att du får ut det mesta av din tid när du åker till Marseille.

Hitta en fin plats vid vattnet och njut av stillheten vid Calanque de Port Miou.

Här finns det många omtyckta strandområden. Cassis Beach och Prado-stranden är några av de finaste. Har du inte fått nog av sand? Då kan du fortsätta nästa dag på Plage des Catalans eller La Ciotats strand.

Ta med familjen på ett naturäventyr och utforska Cassis hamn eller Calanques nationalpark. Här finns både unika djur och vackra vyer.

Man kan ofta lära sig mer om området genom att besöka dess museum. Här är det värt att besöka de unika utställningarna på Centre de la Vieille Charite och Musée de la Légion étrangère.

Bege dig ut över de sju haven på Musee de la Marine, ett värdefullt museum över områdets sjöfarartraditioner.

Som varje resenär vet är vår värld en otrolig plats. Ingen annan stans blir detta lika uppenbart som i de fullspäckade utställningsmontrarna på Musée des Civilisations de l'Europe et de la Méditerranée och Musee d'Archeologie Mediterraneenne.

I en stad som är full av underbara konstutställningar lyckas Musee des Beaux-Arts och Musee d'Art Contemporain på något vis sticka ut. Om du känner för att se mer kan du fortsätta till utställningarna i Musee Regards de Provence och Le Château Borély.

Res tillbaka i tiden och upptäck de händelser som bidragit till att forma den här regionen på La Vieille Charite och Musee des Docks Romains. Musee d'Histoire de Marseille och Marcel Pagnols hus är också utmärkta om du vill dyka djupare i det förflutna.

Om du vill lära dig om historiens Marseille kan du anordna ett besök till Hotel de Ville och Medicinska fakulteten. Om du vill lära dig mer kan Jardin des Vestiges och Buzine-slottet vara värda att besöka.

Är du intresserad av militärhistoria? I så fall kan du ta dig till Chateau d'If och Fort Saint Jean för att lära dig om de soldater som kämpade i dem och hur de användes som viktiga fortifikationer. Fort de Bouc och Fort Saint Nicholas har också attackerats många gånger under århundradena.

Palais du Pharo har varit hem åt många berömda personer genom åren. Denna underbara boning med sin påkostade inredning och storslagna exteriör uppfördes med syfte att imponera.

Vill du omvandla din resa till ett spirituellt äventyr? Besök i så fall Abbaye de Saint Victor och Notre-Dame de la Garde. Saint Vincent de Paul-kyrkan och Cathédrale la Major är ytterligare några välkända religiösa platser du borde ta med i planeringen.

Medan du är här, varför inte bege dig till några av sevärdheterna som inte finns med på alla turistkartorna? Du kommer sannolikt inte att behöva trängas med särskilt många resenärer på Silo konserthall. Alternativt kan du avlägga ett besök till Sormiou de Calanque.

Hotell i Marseille

Det är ofta ganska lätt att hitta ett bra boende i Marseille och nu har vi på MrJet gjort det lättare. Nu har vi nämligen samlat över 118 rekommenderade boenden i vår reseguide.

Som tur är finns det rum för alla budgetar i Marseille. Om du satsar på att spara pengar utan att dra ned på kvalitet kan du boka ett rum på Hotel Bellevue Marseille (34 Quai Du Port) eller Le Ryad Boutique Hôtel (16 Rue Senac De Meilhan). Om du däremot är en sådan person som gillar att bre på lite på semestern skulle Le Petit Nice Passedat eller InterContinental Marseille - Hotel Dieu passa dig bättre.