Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Costitx hotell

ES Reco Hämta priser
ES Reco

ES Reco

   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad i Costitx ligger 2,4 km från Mallorca Planetarium och mindre än en mil från Mínims-klostret och Can Gili. Sant Domingo-kyrkan och Zoologico Natura Parc ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Can Xarret Hämta priser
  Can Xarret

  Can Xarret

    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna villa i Costitx ligger 3,8 km från Mallorca Planetarium och mindre än 15 km från Sant Domingo-kyrkan och Can Gili. Mínims-klostret och Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga ligger också mindre än 15 km härifrån.

   CAN PINA (ECO PINA) Hämta priser
   CAN PINA (ECO PINA)

   CAN PINA (ECO PINA)

   Poligono 2, Parcela 174-175, Camino des, Gorg, Costitx
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna villa i Costitx ligger 4,5 km från Mallorca Planetarium och mindre än en mil från Mínims-klostret och Can Gili. Sant Domingo-kyrkan och Zoologico Natura Parc ligger också mindre än 15 km härifrån.

    CAN Vicens Hämta priser
    CAN Vicens

    CAN Vicens

      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna villa i Costitx ligger 2,6 km från Mallorca Planetarium och mindre än en mil från Mínims-klostret och Can Gili. Sant Domingo-kyrkan och Zoologico Natura Parc ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Costitx


     Du funderar alltså på att ta en semester i Costitx? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 62 hotell och andra boendealternativ i Costitx.


     Topphotell och andra boendealternativ i Costitx


     Det är busenkelt att hitta boende i Costitx med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i Costitx är populära hos resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Finca S'Eriçal
     • Nina
     • Vackra Land hem med Tennisbana i Costitx Mitten av ön Mallorca, ET / 3198

     Utforska Costitx


     I Costitx finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Costitx med omnejd:

     • Mallorca Planetarium
     • Puig Mayor
     • Mínims-klostret
     • Can Gili
     • Sant Domingo-kyrkan
     • Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga
     • Bodega José L. Ferrer

     När du planerar resan till Costitx kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Palma de Mallorca (PMI). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Costitx?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Costitx, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Costitx brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är juni och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 18°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Costitx är 20 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma