Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.

Ariany hotell

Agroturismo S'Hort des Convent Hämta priser
Agroturismo S'Hort des Convent

Agroturismo S'Hort des Convent

Carrer Unió s/n, Ariany, Balearerna
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Ariany ligger mindre än 15 km från Vinyes I Bodegues Miquel Oliver, Museo de Fray Junípero Serra och Ermita de Bonany. Mínims-klostret och Can Gili ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Ynaira Hotel & Spa Hämta priser
  Ynaira Hotel & Spa

  Ynaira Hotel & Spa

  Carrer Major, 36, Ariany
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Ariany ligger mindre än två mil från Majorica Factory Shop, Karting Can Picafort och Playa de Muro. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Mare de Déu dels Dolors de Manacor-kyrkan och Albufera naturområde.

   Hotel Es Convent d'Ariany Hämta priser
   Hotel Es Convent d'Ariany

   Hotel Es Convent d'Ariany

   Carrer Major, 2, Ariany, Illes Balears
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Ariany ligger 2,4 km från Vinyes I Bodegues Miquel Oliver och 4,6 km från Museo de Fray Junípero Serra. Ermita de Bonany och Mínims-klostret ligger också mindre än en mil härifrån.

    Finca Ses Oliveres d'Ariany Hämta priser
    Finca Ses Oliveres d'Ariany

    Finca Ses Oliveres d'Ariany

    Cami de Sa Canova, Ariany, Mallorca
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna villa i Ariany ligger 3,2 km från Vinyes I Bodegues Miquel Oliver och mindre än 15 km från Museo de Fray Junípero Serra och Ermita de Bonany. Mínims-klostret och Can Gili ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Ariany


     Du funderar alltså på att åka till Ariany? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 31 hotell och andra boendealternativ i Ariany.


     Topphotell och andra boendealternativ i Ariany


     Det är busenkelt att hitta boende i Ariany med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar uppskatta detta hotell i Ariany och framför allt poolen:

     • Can Petit

     Utforska Ariany


     I Ariany finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ariany med omnejd:

     • Vinyes I Bodegues Miquel Oliver
     • Museo de Fray Junípero Serra
     • Ermita de Bonany
     • Els Calderers
     • Necròpolis de Son Real
     • Majorica Factory Shop
     • Karting Can Picafort

     När du planerar din resa till Ariany kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Palma de Mallorca (PMI). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Ariany?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Ariany, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ariany brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och november, medan de torraste är april och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 18°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ariany är 20 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma