Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Mallorca hotell

539 kr
Se information
Bokades senast för 10 timmar sen
Aparthotel Fontanellas Playa

Aparthotel Fontanellas Playa

Calle Caravel la, S/N, Playa de Palma
5 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta lägenhetshotell vid stranden i Can Pastilla ligger mindre än 2 km från Akvariet i Palma och San Antonio de la Playa Marina. El Arenal strand och El Arenals hamn ligger också 5 km härifrån.

1,042 kr
Se information
Bokades senast för 21 timmar sen
Hotel Almudaina

Hotel Almudaina

Avenida Jaime III, 9, Palma de Mallorca
9 andra ser på detta boende just nu
3,7
av 5, från 3 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell i Old Town ligger tio minuters promenad från Plaza del Rey Juan Carlos I och Catedral de Santa María de Palma. Castillo de Bellver ligger 2,8 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 13 timmar sen
Zafiro Tropic

Zafiro Tropic

C/ Anselm Turmeda, s/n, Alcudia
12 andra ser på detta boende just nu
5,0
av 5, från 1 recensioner
4.5 av 5.0

Detta lägenhetshotell i Alcudia ligger nära stranden, en kvarts promenad från Alcudias hamn och Pollentias romerska ruiner. San Jaume kyrka och Hidropark ligger dessutom 2 km härifrån.

679 kr
Se information
Bokades senast för 11 timmar sen
Hotel Playa Golf

Hotel Playa Golf

Carretera Del Arenal 45, Playa de Palma
14 andra ser på detta boende just nu
3,5
av 5, från 2 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell vid stranden ligger centralt i Las Maravillas, mindre än 2 km från La Porciúncula-kyrkan och El Arenal strand. El Arenals hamn och Akvariet i Palma ligger också 3 km härifrån.

631 kr
Se information
Bokades senast för 9 timmar sen
Hotel Isla Mallorca & Spa

Hotel Isla Mallorca & Spa

Pilar Juncosa, 7, Palma de Mallorca
24 andra ser på detta boende just nu
4,2
av 5, från 4 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell med spa i centrala Palma de Mallorca ligger mindre än 2 km från Pueblo Espanol och Castillo de Bellver. Catedral de Santa María de Palma ligger 2,1 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 18 timmar sen
Hotel Foners - Adults Only

Hotel Foners - Adults Only

Carrer de la Missió de Santa Bàrbara, 8, Playa de Palma
4 andra ser på detta boende just nu
3.0 av 5.0

Detta hotell vid stranden i Las Maravillas ligger 2 km från La Porciúncula-kyrkan och El Arenal strand. El Arenals hamn och Akvariet i Palma ligger också 3 km härifrån.

786 kr
Se information
Bokades senast för 5 dagar sen
Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada

Ctra Alcudia - Arta Km5, 5, Muro
10 andra ser på detta boende just nu
3,5
av 5, från 2 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell vid havet i Muro ligger mindre än 5 km från Albufera naturområde och Hidropark. Alcanada golfklubb och Museo Monogràfic de Pollèntia ligger också mindre än en mil härifrån.

695 kr
Se information
Bokades senast för 16 timmar sen
Hipotels Gran Playa de Palma

Hipotels Gran Playa de Palma

Avenida Fra Joan Llabrés S/N, Playa de Palma
26 andra ser på detta boende just nu
5,0
av 5, från 1 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell med spa i Las Maravillas ligger 2 km från La Porciúncula-kyrkan och El Arenal strand. El Arenals hamn och Aqualand ligger också 3 km härifrån.

Karta

Nyligen bokade Mallorca hotell

Den sköna ön Mallorca!

Söker du ett hotell i Mallorca? Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyx. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Mallorca. Du väljer själv om det är priset, antalet stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar ditt hotell i Mallorca. Vi kan självklart även erbjuda billiga hotell i hela världen, om du söker efter andra resmål eller destinationer.

Mallorca är turistvänligt och har ett behagligt klimat. På sommaren är det 25-30°C varmt och medeltemperaturen under året är 20°C. Klimatet är alltså skönt hela året vilket är fördelaktigt när du ska boka hotell i Mallorca.

Hotell Mallorca – mångsidig natur

På Mallorca är det inte bara strandliv som gäller, här finns också vandringsleder i bergen och du kan hyra mountainbike och ta dig fram i det otroligt vackra landskapet. Palma Nova är en vacker badort utanför staden Palma, som är mycket populär. Du kan också ta det lilla tåget, Ferrocaril de Sóller. Det går genom vackra landskap från Plaza de España i Palma till Sóller. Från Plaza España går också bussar som tar dig runt på Mallorca. Palma är den största staden på Mallorca och här finns många valmöjligheter när du ska boka hotell i Mallorca. Palma har en anrik historia och under en period på 1300-talet var Palma en av de rikaste städerna i Medelhavet.

Aktiv och avslappnad semester

En annan stad på Mallorca, Alcúdia, är en gammal stad med en fin ringmur. Det är en god idé att ta sig runt på ön när du är på Mallorca. Du kan åka på utflykt till exempelvis Alcúdia och strosa runt på kullerstensgatorna. Den populäraste vallfärdsorten på Mallorca är klostret Lluc som ligger i en vacker dalsänka. Palma har mest stadsliv och kontrasterar mot den natursköna ön. När du bokar hotell i Mallorca kan du välja om du vill vara i händelsernas centrum eller ha en lugnare semester. I Palma finns många restauranger med tapas och lokala specialiteter. Palma är en mycket välkomnande stad och du känner dig snart som hemma! Bokar du hotell i Mallorca har du möjlighet kombinera stadsliv, friluftsliv och strandliv!

Senast recenserade i Mallorca

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma