Början av huvudsektionen

Billiga flyg till Mallorca (PMI)

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Billiga flygbiljetter tur och retur till Mallorca

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Mallorca

Boka en flygresa till semesteroasen Mallorca

Härliga Mallorca är mest känt som ett charterparadis där både solsemestrande barnfamiljer och äventyrslystna resenärer trivs perfekt. På Mallorca kan du njuta av härliga salta bad, god mat och en särskilt hemtrevlig stämning – många svenskar betraktar den lilla ön i Medelhavet som sitt andra hem. Reser du med direktflyg till Mallorca tar resan inte mer än drygt tre timmar. Boka flyg till Mallorca och njut av salta stänk och skimrande hav!

Bästa tiden att boka flyg till Mallorca

Mallorcas turistsäsong sträcker sig från mars till oktober, men högsäsongen infaller under sommarmånaderna, juni till augusti. Eftersom efterfrågan på biljetter kan variera stort, kan det vara smart att jämföra flygresor till Mallorca under olika säsonger. Om du vill hitta billiga flyg till Mallorca kan våren passa bra. Då är temperaturerna behagliga men det största trycket på resor har inte riktigt kommit igång än. April och maj är särskilt fina, speciellt för dig som gärna vill upptäcka mer av öns många vackra naturupplevelser. Du kan till exempel vandra på fina leder i bergen, som garanterat får dig att tappa hakan. Om du inte har något emot att hålla dig till poolens varma vatten kan en resa i april passa perfekt, och då har du också som sagt större chans att hitta billiga resor till Mallorca. Vill du hellre satsa på en traditionell solsemester är det naturligtvis sommarmånaderna som gäller!

Flyg från Sverige till Mallorca

Du kan flyga från en rad svenska flygplatser. Störst chans att hitta direktflyg till Mallorca har du på våra större internationella flygplatser. Om du reser med direktflyg från Arlanda Airport tar resan till öns flygplats Palma de Mallorca Airport (PMI) bara drygt tre timmar. Norwegian och SAS erbjuder direktflyg till Mallorca från Arlanda. Om du reser från Stockholm Skavsta Airport kan du också hitta riktigt billiga flyg till Mallorca utan stopp på vägen med lågprisbolaget Ryanair.

Ta dig från flygplatsen

Flygplatsen Palma de Mallorca ligger ungefär åtta kilometer utanför öns huvudort Palma, och du tar dig enkelt in till staden med buss. Bussarna avgår med omkring 15 minuters mellanrum och en bussbiljett kostar cirka 30 kronor. Det finns två olika busslinjer från flygplatsen, Linje 1 och Linje 21. Linje 1 passerar förbi några av Palmas mest populära sevärdheter och med Linje 21 tar du dig förbi ett antal populära hotell längst med Playa de Palma.

Tips inför din Mallorca-resa

När du söker efter flygresor till Mallorca är det naturligtvis ett måste att planera in strandnära aktiviteter. En resa till Playa de Palma är det självklara valet för dig som älskar salta bad, vit sand och vattensporter som ger härliga rysningar. Stranden är nästan fem kilometer lång, och ligger dessutom nära staden Palma som lockar med ett stort utbud butiker, restauranger och barer. Bege dig till Magaluf om du vill besöka Mallorcas bästa klubbar och pubar – staden är känd för sitt uteliv. För lite mer avskilt strandliv är de charmiga städerna Santa Ponso, Palmanova och Alcudia fantastiska gömställen som är väl värda ett besök.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.