Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Mallorca

Förslag på billiga flygresor till Mallorca

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 709 kr för enkelflyg och 821 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

fre 15 okt.
ARN
Stockholm
PMI
Palma de Mallorca
709 kr
Norwegian Air Shuttle
ons 30 juni
GOT
Göteborg
PMI
Palma de Mallorca
739 kr
Ryanair
mån 9 aug. - ons 25 aug.
ARN
Stockholm
PMI
Palma de Mallorca
821 kr
Norwegian Air Shuttle
lör 18 sep.
ARN
Stockholm
PMI
Palma de Mallorca
847 kr
Vueling Airlines
mån 11 okt. - tis 23 nov.
ARN
Stockholm
PMI
Palma de Mallorca
1 052 kr
SAS
lör 19 mars
ARN
Stockholm
PMI
Palma de Mallorca
1 073 kr
Swiss International Air Lines
sön 26 sep.
ARN
Stockholm
PMI
Palma de Mallorca
1 123 kr
Iberia
sön 26 sep.
ARN
Stockholm
PMI
Palma de Mallorca
1 139 kr
SAS
lör 27 nov.
GOT
Göteborg
PMI
Palma de Mallorca
1 259 kr
Lufthansa
lör 19 mars - lör 26 mars
ARN
Stockholm
PMI
Palma de Mallorca
1 332 kr
Swiss International Air Lines
lör 27 nov. - lör 4 dec.
GOT
Göteborg
PMI
Palma de Mallorca
1 395 kr
SAS
lör 27 nov. - lör 4 dec.
GOT
Göteborg
PMI
Palma de Mallorca
1 624 kr
Lufthansa
lör 9 okt. - tis 23 nov.
ARN
Stockholm
PMI
Palma de Mallorca
1 695 kr
KLM
tis 17 aug. - tis 31 aug.
ARN
Stockholm
PMI
Palma de Mallorca
1 898 kr
Vueling Airlines

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Mallorca?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Mallorca varierar mellan 821 kr och 1 898 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Mallorca kan hitta fantastiska flyg för så lite som 709 kr. Tips för fyndjägare: Augusti är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Mallorca.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Mallorca?

✔️ Flygpriserna till Mallorca varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Mallorca om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Mallorca, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Mallorca?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Mallorca kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Norwegian Air Shuttle, Ryanair, Vueling Airlines, SAS, Swiss International Air Lines, Iberia, Lufthansa, KLM. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Mallorca med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Mallorca kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Mallorca?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Mallorca

Om du funderar på att ta ett flyg till Mallorca för en avslappnande och skön semester, då har du hittat rätt. Här hos MrJet kan du hitta både billiga resor och hotell med ett läge som passar dig. Mallorca har mycket att erbjuda, inte bara sol, bad, stränder och uteliv. Där finns även ett stort utbud av sevärdheter och aktiviteter.

Hitta flyg till Mallorca

Med markandens smartaste sökfunktion kan vi hjälpa dig att hitta ett flyg till Mallorca. Du behöver bara fylla i det som är viktigt för dig, så gör vi resten. Här kan du också ta del av våra rabatter och andra förmåner. Du kan arrangera ditt sökresultat efter restid, antal stop, flygbolag eller pris. Så ifall du vill flyga billigt under natten med ett speciellt flygbolag, då kan du lätt boka det här.

Hotell och hyrbil

För att spara både tid och pengar kan du även boka ditt hotell här. Läs vad andra hotellgäster har lämnat för betyg på det hotell du väljer. Boka efter pris, antal stjärnor eller läge. Vi har alltid låga priser och specialerbjudanden. Du kan spara upp till 40% på att boka flera produkter samtidigt.

När du bokar ditt flyg kan du samtidigt passa på att boka en hyrbil. På Mallorca finns fantastiska droppstensgrottor som absolut är värda ett besök. Mallorca är en förhållandevis liten ö så det är lätt att ta sig runt. Varför inte ta bilen och göra en dagsutflykt till Valldemossa, en gemytlig liten bergsby där den berömda kompositören Chopin spenderat en vinter.

Tveka inte längre, boka ett flyg till Mallorca och njut av värmen.

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark eller liknande
  • 4 personer
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus eller liknande
  • 4 personer
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla eller liknande
  • 5 personer
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass eller liknande
  • 5 personer
Jeep Compass

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.