Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga flygbiljetter tur och retur till Mallorca

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Mallorca

Om du funderar på att ta ett flyg till Mallorca för en avslappnande och skön semester, då har du hittat rätt. Här hos MrJet kan du hitta både billiga resor och hotell med ett läge som passar dig. Mallorca har mycket att erbjuda, inte bara sol, bad, stränder och uteliv. Där finns även ett stort utbud av sevärdheter och aktiviteter.

Hitta flyg till Mallorca

Med markandens smartaste sökfunktion kan vi hjälpa dig att hitta ett flyg till Mallorca. Du behöver bara fylla i det som är viktigt för dig, så gör vi resten. Här kan du också ta del av våra rabatter och andra förmåner. Du kan arrangera ditt sökresultat efter restid, antal stop, flygbolag eller pris. Så ifall du vill flyga billigt under natten med ett speciellt flygbolag, då kan du lätt boka det här.

Hotell och hyrbil

För att spara både tid och pengar kan du även boka ditt hotell här. Läs vad andra hotellgäster har lämnat för betyg på det hotell du väljer. Boka efter pris, antal stjärnor eller läge. Vi har alltid låga priser och specialerbjudanden. Du kan spara upp till 40% på att boka flera produkter samtidigt.

När du bokar ditt flyg kan du samtidigt passa på att boka en hyrbil. På Mallorca finns fantastiska droppstensgrottor som absolut är värda ett besök. Mallorca är en förhållandevis liten ö så det är lätt att ta sig runt. Varför inte ta bilen och göra en dagsutflykt till Valldemossa, en gemytlig liten bergsby där den berömda kompositören Chopin spenderat en vinter.

Tveka inte längre, boka ett flyg till Mallorca och njut av värmen.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.