Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Petra hotell

CAN CASTA Hämta priser
CAN CASTA

CAN CASTA

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna villa i Petra ligger 0,3 km från Museo de Fray Junípero Serra och mindre än 5 km från Vinyes I Bodegues Miquel Oliver och Ermita de Bonany. Majorica Factory Shop och Torre de Ses Puntes ligger också mindre än 15 km härifrån. Petra station ligger på 11 minuters gångavstånd.

  Casal de Petra - Rooms & Pool Hämta priser
  Casal de Petra - Rooms & Pool

  Casal de Petra - Rooms & Pool

  Carrer de Manacor 63, Petra, Illes Balears
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Petra ligger mindre än 2 km från Museo de Fray Junípero Serra och Vinyes I Bodegues Miquel Oliver. Ermita de Bonany ligger 3,6 km härifrån. Petra station ligger på 6 minuters gångavstånd.

   CASA PETRA III Hämta priser
   CASA PETRA III

   CASA PETRA III

     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna villa i Petra ligger mindre än 2 km från Museo de Fray Junípero Serra och Vinyes I Bodegues Miquel Oliver. Ermita de Bonany ligger 3,5 km härifrån. Petra station ligger på 8 minuters gångavstånd.

    SON MOLL Hämta priser
    SON MOLL

    SON MOLL

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna villa i Petra ligger 0,4 km från Museo de Fray Junípero Serra och mindre än 5 km från Vinyes I Bodegues Miquel Oliver och Ermita de Bonany. Majorica Factory Shop och Torre de Ses Puntes ligger också mindre än 15 km härifrån. Petra station ligger på 12 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Petra


     Du tänker alltså åka till Petra? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 39 hotell och andra boendealternativ i Petra.


     Topphotell och andra boendealternativ i Petra


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Petra med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar detta hotell i Petra och särskilt deras gratis frukost:

     • Agroturisme Son Torrat

     Dessa hotell i Petra är populära hos resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Agroturisme Son Torrat
     • Residence by G Son Rebassa
     • Villa es Molí

     Utforska Petra


     I Petra finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Petra med omnejd:

     • Vinyes I Bodegues Miquel Oliver
     • Museo de Fray Junípero Serra
     • Ermita de Bonany
     • Majorica Factory Shop
     • Els Calderers
     • San Vincente Ferrer-kyrkan
     • Torre de Ses Puntes

     När du planerar din resa till Petra kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Palma de Mallorca (PMI). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Petra?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Petra, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Petra brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är februari och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 18°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Petra ligger på 20 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma