Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i Trajano de Morais - 103 att välja från

Hotell från 167 kr

Kolla hotellpriser i Trajano de Morais

Trajano de Morais hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Trajano de Morais
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Trajano de Morais

I Trajano de Morais finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Trajano de Morais med omnejd:

  • Indiana Jones vattenfall
  • Parque da Atalaia

När du förebereder din resa till Trajano de Morais kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Macae (MEA). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.

När passar det bäst att utforska Trajano de Morais?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Trajano de Morais, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Trajano de Morais brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är augusti och juni.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 525 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 285 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 225 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 404 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Trajano de Morais ligger på 1439 millimeter.