Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Barra de Tabatinga hotell

Praia Bonita Resort 553 kr
Praia Bonita Resort

Praia Bonita Resort

Av Mosenhor Antonio Barros, 13, Praia de Camurupim, Nisia Floresta, RN
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna familjevänliga resort vid havet i Nisia Floresta ligger fem minuters promenad från Praia de Camurupim och Camurupim Beach. Praia de Barreta och Lagoa do Arituba ligger också 2 km härifrån.

  Casa de Temporada em Tabatinga Hämta priser
  Casa de Temporada em Tabatinga

  Casa de Temporada em Tabatinga

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna stuga i Nisia Floresta ligger 15 minuters promenad från Lagoa do Arituba och Praia de Camurupim. Camurupim Beach och Buzios strand ligger också 3 km härifrån.

   Casa beira mar na praia de Búzios RN Hämta priser
   Casa beira mar na praia de Búzios RN

   Casa beira mar na praia de Búzios RN

   Avenida coronel Paulo Salema, 730, Praia de Búzios, Nisia Floresta, RN
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad nära stranden ligger nära Barra de Tabatingas strand och Buzios strand. Lagoa do Arituba och Praia de Camurupim ligger också 5 km härifrån.

    Espaçoso apto com cobertura em Tabatinga Hämta priser
    Espaçoso apto com cobertura em Tabatinga

    Espaçoso apto com cobertura em Tabatinga

    Av. Monsenhor Antônio Barros, Nisia Floresta, RN
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i Nisia Floresta ligger nära Praia de Camurupim och Camurupim Beach. Lagoa do Arituba och Praia de Barreta ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Barra de Tabatinga


     Många turister vill besöka Barra de Tabatinga, men om du inte kan hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa städer i närheten vara ett bra val.

     • 5 hotell i Nisia Floresta
     • 6 hotell i Pirangi do Norte

     Utforska Barra de Tabatinga


     I Barra de Tabatinga finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Barra de Tabatinga med omnejd:

     • Buzios strand
     • Pirangis cashewträd
     • Lagoa do Arituba
     • Camurupim Beach
     • Praia de Pirambuzios
     • Pirangi do Sul
     • Praia de Pirangi

     När du förebereder din resa till Barra de Tabatinga kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Natal (NAT-Governador Aluizio Alves Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Barra de Tabatinga?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Barra de Tabatinga, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Barra de Tabatinga brukar vara februari och januari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är april och mars, medan de torraste är oktober och september.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 424 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 462 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 196 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 149 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Barra de Tabatinga är 1231 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma