Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Valdobbiadene hotell

Hotel Diana Hämta priser
Hotel Diana

Hotel Diana

via Roma, 49, Valdobbiadene, TV
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Valdobbiadene ligger nära Piazza Guglielmo Marconi och Santa Maria Assunta-katedralen. Villa dei Cedri och Pianezze Avventura ligger också 5 km härifrån.

  Residence Miravalle e StellAlpina Hämta priser
  Residence Miravalle e StellAlpina

  Residence Miravalle e StellAlpina

    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell ligger i bergen, endast 0,3 km från Pianezze Avventura och mindre än 15 km från Monte Cesen och Piazza Guglielmo Marconi. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Villa Sandis vinbutik och Asolo golfklubb.

   Nuova filanda rooms and more Hämta priser
   Nuova filanda rooms and more

   Nuova filanda rooms and more

     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta bed and breakfast i Valdobbiadene ligger en kvarts promenad från Villa dei Cedri, Piazza Guglielmo Marconi och Santa Maria Assunta-katedralen. San Michele-kyrkan och Alano di Piaves stadshistoriska museum ligger också mindre än en mil härifrån.

    Villa Morona de Gastaldis Hämta priser
    Villa Morona de Gastaldis

    Villa Morona de Gastaldis

    Via Fara, 6, Valdobbiadene, TV
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast i Valdobbiadene ligger en kvarts promenad från Piazza Guglielmo Marconi, Santa Maria Assunta-katedralen och Villa dei Cedri. San Michele-kyrkan och Alano di Piaves stadshistoriska museum ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Valdobbiadene


     Du tänker alltså åka till Valdobbiadene? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra boendealternativ i Valdobbiadene.


     Topphotell och andra boendealternativ i Valdobbiadene


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Valdobbiadene med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Valdobbiadene, och bland annat deras gratis frukost:

     • Hotel Diana
     • Villa Barberina

     Resenärerna brukar gilla detta hotell i Valdobbiadene och bland annat poolen:

     • Villa Barberina

     Utforska Valdobbiadene


     I Valdobbiadene finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Valdobbiadene med omnejd:

     • Pianezze Avventura
     • Villa dei Cedri
     • Santa Maria Assunta-katedralen
     • San Michele-kyrkan
     • Alano di Piaves stadshistoriska museum
     • Alano di Piaves bibliotek
     • Asolo golfklubb

     När du förebereder din resa till Valdobbiadene kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Treviso (TSF). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Valdobbiadene?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Valdobbiadene, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Valdobbiadene brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är mars och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 174 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 277 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 218 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 248 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Valdobbiadene ligger på 917 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma