Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Din nästa resa till Araruama med MrJet

 • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
 • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
 • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Resor till Araruama

För att verkligen komma en stad inpå djupet ska man försöka uppleva så många olika delar av staden som möjligt. Se därför till att tillbringa lite tid i Araruama, som ligger 40 km åt väster från hjärtat av Buzios. Galeao - Antonio Carlos Jobim Intl. är den närmast belägna flygplatsen, och det är här din resa börjar. För att ta dig till Araruama härifrån är det bara att stoppa en taxi, åka 100 km åt öster och njuta av färden!

Flyg och hotell i Araruama

Vi tror att varje resenär är helt och hållet unik och du är med all sannolikhet inget undantag från regeln. Låt MrJet skräddarsy den bästa semestern med flyg och hotell till Araruama för dig idag.

Vem vill inte ha bra rabatt? Om du bokar paketresor med både flygresa och hotell med oss sparar du en rejäl slant.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell världen över. De är dina att välja bland med bara ett klick. Så sluta komma med ursäkter och börja planera semestern du alltid drömt om.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du kan hitta en bättre paketresa inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en fartfylld metropol eller en fridfull och stärkande paus från vardagen, så ser vi till att du kan komma precis dit du vill. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Araruama

Geriba-stranden tillhör definitivt de främsta sevärdheterna i Buzios. Ett besök är enkelt eftersom det ligger bara 3 km från stadens centrum.

Du kommer aldrig att få tråkigt i hjärtat av Buzios. Bones-stranden och Azeda-stranden kommer att fascinera dig i timtal. Se även till att stanna till vid Joao Fernandes-stranden och Ferradura-stranden. för att få en ännu bättre känsla för omgivningen.

Karta

Araruama - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hotel Pousada Figueiredo

Hotel Pousada Figueiredo

R. Sílvia Vasconcelos 77, Araruama, RJ
  2.5 av 5.0
   
   

  Detta hotell i Centro ligger en kvarts promenad från Parque Menino Joao Helio och Lagoa De Araruama. Barbudo-stranden ligger 4,9 km härifrån.

  Hotel Pousada Figueiredo283 kr

  26 sep. - 27 sep.

  Hotel Pousada Figueiredo283 kr
  Pousada Recanto Verde e Mar

  Pousada Recanto Verde e Mar

  Rua Perimirim Lote 06 Quadra 14, Araruama, RJ
   3.0 av 5.0
    
    

   Detta värdshus i Praia Seca ligger en kvarts promenad från Lagoa De Araruama och Vargas strand. Praia Seca ligger 1,7 km härifrån.

   Pousada Vista do Lago

   Pousada Vista do Lago

   Rua Mirante 743, Araruama, RJ
    2.5 av 5.0
     
     

    Detta vandrarhem vid stranden i Araruama ligger mindre än 2 km från Lagoa De Araruama och Iguabinha-stranden. Barbudo-stranden ligger 4,3 km härifrån.

    Ver A Vista Hotel

    Ver A Vista Hotel

     2.5 av 5.0
      
      

     Detta hotell i Araruama ligger mindre än 2 km från Lagoa De Araruama och Parque Menino Joao Helio. Barbudo-stranden och Iguabinha-stranden ligger också mindre ...

     Pousada Alto da Pontinha

     Pousada Alto da Pontinha

      2.5 av 5.0
       
       

      Detta vandrarhem i Araruama ligger 0,4 km från Lagoa De Araruama och mindre än 5 km från Parque Menino Joao Helio och Barbudo-stranden. Iguabinha-stranden och ...

      Recanto Suítes

      Recanto Suítes

      R. Bonfim, 96 - Areal, Araruama, RJ
       2.5 av 5.0
        
        

       Detta pensionat i Areal ligger 0,4 km från Lagoa De Araruama och 4,4 km från Parque Menino Joao Helio. Mindre än 15 km härifrån hittar du Barbudo-stranden och ...

       Hotel La Maison

       Hotel La Maison

        2.5 av 5.0
         
         

        Detta hotell vid stranden i Araruama ligger tio minuters promenad från Iguabinha-stranden och Lagoa De Araruama. Praia do Popeye och Praia dos Ubás ligger också ...

        Pousada Algodão da Praia

        Pousada Algodão da Praia

        R. Otávio Carneiro 55, Araruama, RJ
          
          

         Detta vandrarhem med spa på stranden ligger 0,1 km från Lagoa De Araruama och mindre än 5 km från Barbudo-stranden och Parque Menino Joao Helio. Iguabinha-stranden ...

         Pousada Tourne Bride

         Pousada Tourne Bride

         Rua General San Martim 111, Praia dos Amores, Araruama, RJ
          2.5 av 5.0
           
           

          Detta vandrarhem i Araruama ligger 0,5 km från Lagoa De Araruama och 4,2 km från Barbudo-stranden. Parque Menino Joao Helio och Iguabinha-stranden ligger också ...

          Casa Aconchegante Lazer e Descanso

          Casa Aconchegante Lazer e Descanso

          R. Dom Pedro, 70, Araruama, RJ
           3.0 av 5.0
            
            

           Denna semesterbostad i Coqueiral ligger en kvarts promenad från Lagoa De Araruama och Barbudo-stranden. Parque Menino Joao Helio och Iguabinha-stranden ligger ...

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma