Flyg från Stockholm till Öland från

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Öland

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Öland
IATA-kod för avreseflygplats
BMA
IATA-kod för ankomstflygplats
KLR
Pris tur-och-retur
1 526 kr

Bäst dagar att flyga från STO till KLR

Öland — flyguppgifter

Från
Stockholm
IATA-kod för avreseflygplats
STO
Till
Öland
IATA-kod för ankomstflygplats
KLR
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag
Braathens Regional Aviation
Avstånd
Restid
Flygpris
1 526 kr

Flyginformation

Hitta rätt flyg från Stockholm till Öland med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från STO till KLR? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Stockholm-Öland på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Öland från Stockholm

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till KLR från STO är det värt att samtidigt kika på hotell i Öland. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Öland

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Stockholm till Öland - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Öland. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från Stockholm till Öland

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Stockholm to Öland. Leta efter sista-minuten-biljetter från Stockholm till Öland till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Stockholm och Öland från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Stockholm till Öland finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Stockholm till Öland – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Stockholm till Öland Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Stockholm till Öland flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Stockholm till Öland

Topphotell i Öland

Hotel Skansen

Hotel Skansen

4 out of 5
Tingshusgatan 1, Farjestaden
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i Färjestaden. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. De populära sevärdheterna ...
Hotel Skansen
Ekerum Resort Öland

Ekerum Resort Öland

3.5 out of 5
Gardsvagen 22, Borgholm
Detta hotell med golfbana har 3,5 stjärnor och ligger i Borgholm. Här har du tillgång till avgiftsfri parkering, frukost och rumsservice. De populära sevärdheterna ...
Ekerum Resort Öland
Halltorps Gästgiveri

Halltorps Gästgiveri

4 out of 5
Landsvägen Halltorp 105, Borgholm
Detta hotell har 4 stjärnor och ligger i Borgholm. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. De populära sevärdheterna ...
Halltorps Gästgiveri
Spara i genomsnitt 15 % på tusentals hotell när du är inloggad
Strand Hotel Borgholm

Strand Hotel Borgholm

3.5 out of 5
Villagatan 4, Borgholm
Detta hotell vid stranden har 3,5 stjärnor och ligger i Borgholm. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och privat strand. De populära ...
Strand Hotel Borgholm
Pensionat Strandhagen

Pensionat Strandhagen

2.5 out of 5
Strandstigen 15, Stora Rör, Farjestaden
Detta bed and breakfast vid stranden ligger i Färjestaden. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. Den populära sevärdheten ...
Pensionat Strandhagen
 First Camp Ekerum

First Camp Ekerum

1.5 out of 5
Ekerumsvägen 31, Borgholm
Denna camping vid stranden ligger i Borgholm. Här har du tillgång till avgiftsfri parkering, utomhuspool och strand. De populära sevärdheterna Ekerum Golf & ...
First Camp Ekerum
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Öland
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.