Resor till Umeå

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Umeå med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Umeå

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Umeå
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Umeå

Kan du inte sluta drömma om Umeå? Det hjälpsamma teamet på MrJet är mästare på allt från utflykter och biluthyrning till flyg och hotell i Umeå.

Missa inte möjligheten att spara stort genom att boka flygresa och boende med oss.

Med allt du kan tänka dig på ett ställe är det lätt som en plätt att utforma det perfekta äventyret. Över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden runtom i världen gör att du kan sitta i luften tidigare än du tror.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning, så garanterar vi att vi matchar det och betalar tillbaka skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en pulserande storstad eller en gemytlig och stärkande paus från vardagen, så ser vi till att du kan hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Umeå

Vilken typ av resa du än planerar, finns allt du söker i Umeå.

Omkring 74 000 människor bor i den här staden.

Umeå ligger 15 km norr om Holmsund och 510 km norr om Stockholm, landets huvudstad.

Planerar du några roliga eftermiddagar med barnen på er semester i Umeå? På Umelagun (badanläggning) och Storsjöhallen Aquarena kommer hela familjen garanterat att ha roligt.

Guitars – the Museum är en bra plats för dig som föredrar att se unika saker och lära dig något nytt.

Du måste inte vara konstkritiker för att gilla de vackra, spännande och ibland skrämmande verk som Bildmuseet har att erbjuda.

Upptäck stadens mångfacetterade arv genom att utforska de häpnadsväckande utställningar och föremål som Västerbottens museum kan erbjuda.

En vistelse i Umeå vore inkomplett utan ett besök till Vävens kulturcentrum, en av områdets viktigaste historiska sevärdheter.

Emellanåt skulle vi nog alla må bra av att knyta an till vårt spirituella jag, och en av de bästa platserna för detta är Umeå stads kyrka.

Norrlandsoperan och Umeå folkets hus är några av de populäraste platserna för underhållning i regionen. Här får du och din grupp ett minne för livet.

Hotell i Umeå

Även vana resenärer ska vara ute i god tid för att boka boende här. Umeå erbjuder endast några få olika boenden. Dem kan du få mer information om i vår reseguide.

Vem säger att utmärkt service måste kosta allt för mycket? Du kan boka ett rum för ett rimligt pris på Hotell Gamla Fängelset och Elite Hotel Mimer. Om du däremot är en sådan person som gillar att lyxa till det när du reser kommer Stora Hotellet eller Hotel Aveny passa dig bättre.