Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Umeå hotell

Comfort Hotel Umea City 790 kr
Recension från 3 nov. 2019
Se information
 
Comfort Hotel Umea City

Comfort Hotel Umea City

Storgatan 47 B, Umeå
   
  5,0 av 5
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Centralt läge i Umeå och en god frukost (buffé).

  Clarion Collection Hotel Uman 1 019 kr
  Clarion Collection Hotel Uman

  Clarion Collection Hotel Uman

  Storgatan 52, Umeå
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Umeå ligger nära Umeå stads kyrka och Vävens kulturcentrum. Norrlandsoperan och Bildmuseet ligger dessutom tio minuter härifrån. Umeå centralstation ligger på 10 minuters gångavstånd och till Umeå östra station promenerar du på 20 minuter.

   Scandic Umeå Syd 891 kr
   Recension från 24 mars 2014
   Se information
    
   Scandic Umeå Syd

   Scandic Umeå Syd

   Yrkesvägen 8, Umeå
     
    4,0 av 5
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    I stort sett bra med trevlig personal. Restaurangen lite steril och småtrist om man vill äta mysig kvällsmiddag. Låg mysighetsfaktor men personalen trevlig och maten var ju bra. Det kanske skulle hjälpa lite med ljus på borden exempelvis i stället för en vass takbelysning.

    Comfort Hotel Winn 790 kr
    Recension från 17 feb. 2017
    Se information
     
    Comfort Hotel Winn

    Comfort Hotel Winn

    Skolgatan 62, Vasaplan, Umeå
      
     3,5 av 5
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Vissa delar är bra och andra är dåliga. Toppen läge mitt i Umeå centrum med massor av affärer, restauranger och lokalbussar utanför dörren. Järnvägsstation och fjärrbussar 4.5 min promenad bort. Rummet är ok i sin storlek med modern inredning, bekväm sittplats, stort badrum med dusch. Badhandduken ...

     Topperbjudanden på lyxhotell i Umeå

     Stora Hotellet, BW Premier Collection 983 kr
     Recension från 23 apr. 2018
     Se information
      
     Stora Hotellet, BW Premier Collection

     Stora Hotellet, BW Premier Collection

     Storgatan 46, Umeå
       
      4,0 av 5
      4.5 av 5.0 Stjärnor

      Mkt fint hotell. Om vi ska klaga på något så är det på duchblandaren ,tempen varierade massor. Och golvet i toan blir mkt blött efter duch .

      Karta

      Björkarnas stad - Umeå

      Söker du ett hotell i Umeå? Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyx. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Umeå. Du väljer själv om det är priset, antalet stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar ditt hotell i Umeå. Vi kan självklart även erbjuda billiga hotell i andra städer i Sverige som Stockholm, Malmö och Göteborg samt i andra städer i andra delar av världen.

      Snabbast tar dig flyget till Umeå. Sedan kommer du på nolltid in till stan med flygbussen. Umeå har ett livligt studentliv med många barer och klubbar och oavsett om du reser i jobbet eller på semester så har Umeå trevliga alternativ att erbjuda sina gäster – besökare av alla kategorier och i alla åldrar kan roa sig i Umeå.

      Hotell Umeå – universitetsstaden

      Umeå var, tillsammans med Riga, en europeisk kulturhuvudstad 2014. I Umeå finns ett rikt kulturliv och idrottsliv. Liksom i många studentstäder finns en stor genomströmning av invånare och alla sätter de sin prägel på Umeå. Norrlands största stad, belägen i Västerbotten väntar på dig när du bokar hotell i Umeå. Sedan universitetet öppnades 1965 har Umeås invånarantal fördubblats och är nu uppe i nästan 80 000 invånare. Umeå har idag två universitet och 39 000 studenter. Umeå har subarktiskt klimat och i januari är det i snitt -8°C och i juli +16°C. Oavsett när på året du bokar hotell i Umeå är det bra att vara ute i god tid för att få ett bra pris.

      Naturen runt knuten

      Du kan få allt när du bokar hotell i Umeå: både stad och natur. Umeås omgivningar är vackra, den norrländska dramatiska naturen gör sig påmind. Vandra längs älven i staden och få genast en naturglimt. Älven som delar upp Umeå är såklart Umeälven. Och inte för inte kallas Umeå för björkarnas stad. De vackra träden växer hejvilt i denna del av Sverige och kantar stadens gator. Det finns många museer i Umeå och det framstående ishockeylaget Björklöven spelar här, likaså fotbollsdamlaget Umeå IK där kända Marta från Brasilien tidigare har spelat. Umeå är staden i Västerbotten dit hela världen kommer.

      Nya recensioner av hotell i Umeå av resenärer som dig

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma