Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
20 dec. - 22 dec.
Nästa helg
27 dec. - 29 dec.

Umeå hotell

U&Me, BW Signature Collection 792 kr
Recension från 28 nov. 2016
Se information
 
U&Me, BW Signature Collection

U&Me, BW Signature Collection

Storgatan 46A, Umeå
   
  4,4 av 5
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Fint och fräscht hotell som har det man behöver. Roligt koncept och mysig frukost. Bra läge med närhet till det mesta.

  Comfort Hotel Winn 697 kr
  Recension från 17 feb. 2017
  Se information
   
  Comfort Hotel Winn

  Comfort Hotel Winn

  Skolgatan 62, Vasaplan, Umeå
    
   4,0 av 5
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Vissa delar är bra och andra är dåliga. Toppen läge mitt i Umeå centrum med massor av affärer, restauranger och lokalbussar utanför dörren. Järnvägsstation och fjärrbussar 4.5 min promenad bort. Rummet är ok i sin storlek med modern inredning, bekväm sittplats, stort badrum med dusch. Badhandduken ...

   Comfort Hotel Umea City 595 kr
   Recension från 3 nov. 2019
   Se information
    
   Comfort Hotel Umea City

   Comfort Hotel Umea City

   Storgatan 47 B, Umeå
     
    5,0 av 5
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Centralt läge i Umeå och en god frukost (buffé).

    Elite Hotel Mimer 880 kr
    Recension från 21 maj 2017
    Se information
     
    Elite Hotel Mimer

    Elite Hotel Mimer

    Kungsgatan 75, Umeå
      
     4,5 av 5
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Bra hotell,centralt beläget. Passade utmärkt för vårt behov

     Topperbjudanden på lyxhotell i Umeå

     Stora Hotellet, BW Premier Collection 983 kr
     Recension från 23 apr. 2018
     Se information
      
     Stora Hotellet, BW Premier Collection

     Stora Hotellet, BW Premier Collection

     Storgatan 46, Umeå
       
      4,0 av 5
      4.5 av 5.0 Stjärnor

      Mkt fint hotell. Om vi ska klaga på något så är det på duchblandaren ,tempen varierade massor. Och golvet i toan blir mkt blött efter duch .

      Karta

      Björkarnas stad - Umeå

      Söker du ett hotell i Umeå? Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyx. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Umeå. Du väljer själv om det är priset, antalet stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar ditt hotell i Umeå. Vi kan självklart även erbjuda billiga hotell i andra städer i Sverige som Stockholm, Malmö och Göteborg samt i andra städer i andra delar av världen.

      Snabbast tar dig flyget till Umeå. Sedan kommer du på nolltid in till stan med flygbussen. Umeå har ett livligt studentliv med många barer och klubbar och oavsett om du reser i jobbet eller på semester så har Umeå trevliga alternativ att erbjuda sina gäster – besökare av alla kategorier och i alla åldrar kan roa sig i Umeå.

      Hotell Umeå – universitetsstaden

      Umeå var, tillsammans med Riga, en europeisk kulturhuvudstad 2014. I Umeå finns ett rikt kulturliv och idrottsliv. Liksom i många studentstäder finns en stor genomströmning av invånare och alla sätter de sin prägel på Umeå. Norrlands största stad, belägen i Västerbotten väntar på dig när du bokar hotell i Umeå. Sedan universitetet öppnades 1965 har Umeås invånarantal fördubblats och är nu uppe i nästan 80 000 invånare. Umeå har idag två universitet och 39 000 studenter. Umeå har subarktiskt klimat och i januari är det i snitt -8°C och i juli +16°C. Oavsett när på året du bokar hotell i Umeå är det bra att vara ute i god tid för att få ett bra pris.

      Naturen runt knuten

      Du kan få allt när du bokar hotell i Umeå: både stad och natur. Umeås omgivningar är vackra, den norrländska dramatiska naturen gör sig påmind. Vandra längs älven i staden och få genast en naturglimt. Älven som delar upp Umeå är såklart Umeälven. Och inte för inte kallas Umeå för björkarnas stad. De vackra träden växer hejvilt i denna del av Sverige och kantar stadens gator. Det finns många museer i Umeå och det framstående ishockeylaget Björklöven spelar här, likaså fotbollsdamlaget Umeå IK där kända Marta från Brasilien tidigare har spelat. Umeå är staden i Västerbotten dit hela världen kommer.

      Nya recensioner av hotell i Umeå av resenärer som dig

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma