Flyg från Stockholm till Umeå från

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Umeå

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

0
Information om flyg till Umeå
IATA-kod för avreseflygplatsARN
IATA-kod för ankomstflygplatsUME
Antal flygalternativ1
Flygpris942 kr

Bäst dagar att flyga från STO till UME

Umeå UME — flyguppgifter

Från Stockholm
IATA-kod för avreseflygplats STO
Till Umeå
IATA-kod för ankomstflygplats UME
Antal verksamma flygbolag 4
Tillgängliga flygbolag Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, SAS, Braathens Regional Aviation
Avstånd 476 km
Restid 1 0
Flygpris 942 kr

Flyginformation

Hitta rätt flyg från Stockholm till Umeå med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från STO till UME? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Stockholm-Umeå på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Umeå från Stockholm

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till UME från STO är det värt att samtidigt kika på hotell i Umeå. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Umeå

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Stockholm till Umeå - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Umeå. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från Stockholm till Umeå

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Stockholm to Umeå. Leta efter sista-minuten-biljetter från Stockholm till Umeå till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Stockholm och Umeå från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Stockholm till Umeå finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Stockholm till Umeå – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Stockholm till Umeå Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Stockholm till Umeå flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Stockholm till Umeå

Topphotell i Umeå

Comfort Hotel Umea City

Comfort Hotel Umea City

2.5 out of 5
Storgatan 47 B, Umeå
Priset är 967 kr per natt mellan 28 okt. och 28 okt.
Detta hotell i Umeå ligger fem minuters promenad från Vävens kulturcentrum, Utopia och Umeå folkets hus. Umeå stads kyrka och Guitars – the Museum ligger också ...
Comfort Hotel Umea City
Elite Hotel Mimer

Elite Hotel Mimer

4 out of 5
Kungsgatan 75, Umeå
Priset är 1 106 kr per natt mellan 21 nov. och 21 nov.
Detta hotell i centrala Umeå ligger fem minuters promenad från Umeå stads kyrka, Navet och Umeå folkets hus. Utopia och Guitars – the Museum ligger också fem ...
Elite Hotel Mimer
Stora Hotellet, BW Premier Collection

Stora Hotellet, BW Premier Collection

4.5 out of 5
Storgatan 46, Umeå
Priset är 1 157 kr per natt mellan 24 okt. och 24 okt.
Detta hotell i lyxstil ligger mitt i Umeå, nära Vävens kulturcentrum, Umeå folkets hus och Umeå stads kyrka. Norrlandsoperan och Bildmuseet ligger dessutom en ...
Stora Hotellet, BW Premier Collection

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
U&Me, BW Signature Collection

U&Me, BW Signature Collection

3.5 out of 5
Storgatan 46A, Umeå
Priset är 872 kr per natt mellan 19 nov. och 19 nov.
Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Umeå ligger nära Vävens kulturcentrum och Utopia. Umeå folkets hus och Umeå stads kyrka ligger också tio minuter ...
U&Me, BW Signature Collection
Comfort Hotel Winn

Comfort Hotel Winn

3.5 out of 5
Skolgatan 62, Vasaplan, Umeå
Priset är 976 kr per natt mellan 31 okt. och 31 okt.
Detta hotell i centrala Umeå ligger nära Umeå folkets hus, Guitars – the Museum och Utopia. Norrlandsoperan och Navet ligger också fem minuter härifrån. Umeå ...
Comfort Hotel Winn
Hotell Vilja

Hotell Vilja

3 out of 5
Parkvagen 7C, Umeå
Priset är 895 kr per natt mellan 29 okt. och 29 okt.
Detta hotell nära flygplatsen ligger tio minuters promenad från Gammliavallen och Västerbottens museum. Navet och Norrlandsoperan ligger också en kvarts promenad ...
Hotell Vilja
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Umeå
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.