Reserestriktioner kan gälla för Japan, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Takatsuki

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Takatsuki med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Takatsuki

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Takatsuki
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Takatsuki

Flyg och hotell i Takatsuki

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Takatsuki till alla minnesvärda äventyr under vistelsen så att din semester i Takatsuki blir precis så som du önskar.

Genom att boka flygbiljetter och rum tillsammans kan du spara pengar.

Föreställ dig den ultimata semestern medan du söker bland våra många flygbolagspartners och över 500 000 hotell världen över.

Vi kan erbjuda dig trygghet i form av vår prisgaranti. Om du råkar snubbla över ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Packa dina resväskor. Det är dags att komma iväg! Från ökensand till snötäckta bergstoppar och alla strandorter däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Takatsuki

Det är platser som Takatsuki som ger Osaka all sin charm. Vill du upptäcka vad denna del av staden har att erbjuda? Med så många platser att se och saker att göra förstår man varför 2 600 000 människor har valt att bo i denna populära stad. När du har landat på Itami och hämtat dina väskor behöver du åka vidare 18 km åt nordöst innan du är framme vid hotellet. Takatsuki hittar man 20 km nordöst om innerstaden.

I staden finns mängder av underbara saker att göra, och många av dem hittar du nära Takatsuki. Det är inte lätt att välja ut de bästa sevärheterna, men Hirakata Park och Taian tehus är två du inte får missa. Även Imashirotsuka Ancient History Museum och Akutagawa Park är platser du bara måste se, som du dessutom hittar precis runt hörnet. Under din vistelse här kanske du även ska besöka några andra områden för att uppleva allt vad Osaka har att erbjuda. Shimamoto och Mishima-gun är ett par riktigt bra förslag som inte ligger alltför långt bort.

Osakas vetenskapsmuseum är en av de där alldeles speciella platserna som du bara måste uppleva personligen. Det korta avståndet på bara 1 km från stadskärnan gör att det inte finns några som helst ursäkter att hoppa över det.

Börjar du tröttna på Takatsuki? Bege dig då ut och upptäck Universal Studios Japan® och Shinsaibashi Shoppingcenter, två attraktioner man inte får missa i centrum. Du kan även besöka Osakas historiska museum och Umeda Sky Building.

Uppskatta en rolig och lärorik historielektion när du besöker Shiroato History Museum, Shimamoto Town Historical & Folk Museum och Oyamazaki Town Historical Museum. Det går helt enkelt inte att jämföra med att läsa om dem i en boktext.

Om du uppskattar heliga sevärdheter kan du besöka Nomi Shrine, Helgedomen i Katano, Wakayama Shrine och Yokokuji Temple.

Hotell i Takatsuki

I Takatsuki ska du se till att boka boende tidigt eftersom det bara finns ett fåtal boenden här. Ta hjälp av vår reseguide för att se vad du kan välja på.

Om du bokar ett rum på ett av våra rekommenderade hotell kommer den vänliga personalen göra så att du får en underbar vistelse. Hotel Hankyu Expo Park och KYOTO Guest Inn Nagaokakyo är värda att ta en titt på.