Billiga hotell i Osaka - 6766 att välja från

Hotell från 255 kr

Kolla hotellpriser i Osaka

Osaka hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Osaka
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topperbjudanden på budgethotell i Osaka

Topperbjudanden på lyxhotell i Osaka

Japansemester i Osaka

Är du på semester i Japan och vill se mer av landet? Osaka är en trevlig stad i Japan, och här finns massor att göra. Du kan till exempel ta tåget till Osaka om du är på semester i Tokyo. Japans tågtrafik är världskänd för dess punktlighet och en tågresa i Japan blir garanterat en upplevelse. Söker du ett hotell i Osaka? Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyx. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Osaka. Du väljer själv om det är priset, antalet stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar ditt hotell i Osaka. Vi kan självklart även erbjuda billiga hotell i hela världen, om du söker ett annat resmål eller en annan destination.

Universal Studios för stora och små

Väl i Osaka är det ett måste att smaka okonomiyaki som är en slags pannkaka som man äter med olika fyllningar, tillbehör och såser. Det finns också mikrobryggerier i Osaka med god öl. Ett besök på Universal Studios Japan hör till när du turistar i Osaka. I denna nöjespark finns en massa åkattraktioner. Osaka är Japans tredje största stad med sina 2,6 miljoner invånare. Osaka lockar många turister varje år och då är Universal Studios Japan förstås barnens favorit men nöjesparken är även underhållande för vuxna med åkturer med teman som ”Tillbaka till framtiden”. Bokar du hotell i Osaka kan du ta del av spännande japansk historia samtidigt som du roar dig och äter gott.

Hotell Osaka

Osaka är uppdelat i uptown, Kita, och downtown, Minami. I Kita ligger affärsdistrikten. I Minami finns nöjeskvarter, design och mode. Shopping är ett extra roligt element i Osaka liksom i övriga Japan. Du hittar spännande mode med både ovanligt och stilrent snitt. Mangakulturen med tecknade serier är stor i Osaka och Japan för både barn och vuxna. Bokar du hotell i Osaka får du garanterat ta del av denna fantasivärld. Jämte shoppingkulturen finns de buddhistiska templen där du kan få en stunds sinnesro från alla intryck. Till exempel i ett av Japans äldsta shintotempel: Sumiyoshi.