Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Ikeda hotell

Reftel Osaka Airport Hotel 446 kr
Reftel Osaka Airport Hotel

Reftel Osaka Airport Hotel

1-8-7 Ikeda-shi, Kuuko, Ikeda, Osaka-fu
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Ikeda ligger 3,3 km från Cup Noodles Museum och 3,9 km från Itami Sky Park. Osaka-universitetet och Expo Commemoration Park ligger också mindre än 15 km härifrån. Hotarugaike station ligger på 11 minuters gångavstånd och till Ishibashi station promenerar du på 22 minuter.

  Green Rich Hotel Osaka Airport Hämta priser
  Green Rich Hotel Osaka Airport

  Green Rich Hotel Osaka Airport

  1-9-6, Kukou, Ikeda, Osaka-fu
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell nära flygplatsen ligger 3,4 km från Cup Noodles Museum och 3,9 km från Itami Sky Park. Osaka-universitetet och Hanshins hästkapplöpningsbana ligger också mindre än en mil härifrån. Hotarugaike station ligger på 12 minuters gångavstånd och till Ishibashi station promenerar du på 22 minuter.

   Hotel Luna Ikeda - Adults Only Hämta priser
   Hotel Luna Ikeda - Adults Only

   Hotel Luna Ikeda - Adults Only

   1-5-4 Kuko, Ikeda, Osaka
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Ikeda ligger 3,3 km från Cup Noodles Museum och 3,9 km från Itami Sky Park. Osaka-universitetet och Expo Commemoration Park ligger också mindre än 15 km härifrån. Hotarugaike station ligger på 11 minuters gångavstånd och till Ishibashi station promenerar du på 21 minuter.

    Fushioukaku Hämta priser
    Fushioukaku

    Fushioukaku

    128-1 Fushio-cho, Ikeda, Osaka-fu
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa i ett historiskt område ligger 4,4 km från Satsukiyama Zoo och mindre än en mil från Cup Noodles Museum och Manganji Temple. Aeon Mall Itami och Tezuka Osamu Manga Museum ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Ikeda


     Du tänker alltså ta en semester i Ikeda? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra boendealternativ i Ikeda.


     Topphotell och andra boendealternativ i Ikeda


     Det är busenkelt att hitta boende i Ikeda med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärerna brukar gilla detta hotell i Ikeda och i synnerhet poolen:

     • Fushioukaku

     Utforska Ikeda


     I Ikeda finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ikeda med omnejd:

     • Satsukiyama Park
     • Ikeda Castle Site Park
     • Satsukiyama Zoo
     • Itsuo Art Museum
     • Gosha Shrine
     • Momofuku Ando Instant Ramen Museum
     • Suigetsu Park

     När du förebereder din resa till Ikeda kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Osaka (ITM-Itami). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Ikeda?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Ikeda, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ikeda brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och oktober, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 235 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 455 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 528 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Ikeda är 1577 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma