Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Ikeda hotell

Green Rich Hotel Osaka Airport 823 kr
Green Rich Hotel Osaka Airport

Green Rich Hotel Osaka Airport

1-9-6, Kukou, Ikeda, Osaka-fu
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Ikeda ligger 3,4 km från Cup Noodles Museum och 3,9 km från Itami Sky Park. Osaka-universitetet och Expo City ligger också mindre än 15 km härifrån. Toyonaka Hotarugaike station ligger på 12 minuters gångavstånd och till Osaka Ishibashi station promenerar du på 22 minuter.

  Reftel Osaka Airport Hotel 633 kr
  Reftel Osaka Airport Hotel

  Reftel Osaka Airport Hotel

  1-8-7 Ikeda-shi, Kuuko, Ikeda, Osaka-fu
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Ikeda ligger 3,3 km från Cup Noodles Museum och 3,9 km från Itami Sky Park. Osaka-universitetet och Expo City ligger också mindre än 15 km härifrån. Toyonaka Hotarugaike station ligger på 11 minuters gångavstånd och till Osaka Ishibashi station promenerar du på 22 minuter.

   Fushioukaku Hämta priser
   Fushioukaku

   Fushioukaku

   128-1 Fushio-cho, Ikeda, Osaka-fu
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa i ett historiskt område ligger 4,4 km från Satsukiyama Zoo och mindre än en mil från Cup Noodles Museum och Manganji Temple. Aeon Mall Itami och Takarazuka Revue Theater Troupe ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Hotel Luna Ikeda - Adults Only Hämta priser
    Hotel Luna Ikeda - Adults Only

    Hotel Luna Ikeda - Adults Only

    1-5-4 Kuko, Ikeda, Osaka
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Ikeda ligger 3,3 km från Cup Noodles Museum och 3,9 km från Itami Sky Park. Expo City och Osaka-universitetet ligger också mindre än 15 km härifrån. Toyonaka Hotarugaike station ligger på 11 minuters gångavstånd och till Osaka Ishibashi station promenerar du på 21 minuter.

     Karta

     Nyligen bokade Ikeda hotell

     Hitta hotell i Ikeda


     Du tänker alltså ta en semester i Ikeda? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra boendealternativ i Ikeda.


     Topphotell och andra boendealternativ i Ikeda


     Det är busenkelt att hitta boende i Ikeda med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärerna brukar gilla detta hotell i Ikeda och i synnerhet poolen:

     • Fushioukaku

     Utforska Ikeda


     I Ikeda finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ikeda med omnejd:

     • Satsukiyama Park
     • Ikeda Castle Site Park
     • Satsukiyama Zoo
     • Itsuo Art Museum
     • Gosha Shrine
     • Momofuku Ando Instant Ramen Museum
     • Suigetsu Park

     När du förebereder din resa till Ikeda kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Osaka (ITM-Itami). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Ikeda?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Ikeda, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ikeda brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och oktober, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 235 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 455 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 528 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Ikeda är 1577 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Ikeda av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma