Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Hirakata hotell

Hirakata Crystal Hotel 522 kr
Hirakata Crystal Hotel

Hirakata Crystal Hotel

2-10 Okahonmachi, Hirakata, Osaka
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Hirakata ligger 1,2 km från Hirakata-Shuku Kagiya museum och 2,2 km från Hirakata Park. Expo Commemoration Park och Kyoto Racecourse ligger också mindre än 15 km härifrån. Osaka Hirakatashi station ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Osaka Hirakata-koen station promenerar du på 14 minuter.

  Hotel Lapis 651 kr
  Hotel Lapis

  Hotel Lapis

  2-3-15, Shodai Otani, Hirakata, Osaka
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Hirakata ligger 4,6 km från Kuzuha Mall och mindre än en mil från Hirakata Park och Iwashimizu Hachiman-gu. Mount Otokoyama Cable Car och Hirakata-Shuku Kagiya museum ligger också mindre än en mil härifrån. Osaka Nagao station ligger på 27 minuters gångavstånd och till Osaka Fujisaka station promenerar du på 29 minuter.

   GOEN LOUNGE&STAY 705 kr
   GOEN LOUNGE&STAY

   GOEN LOUNGE&STAY

   8-9 Okahigashicho, Hirakata, Osaka-fu
     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i centrala Hirakata ligger 1,4 km från Hirakata-Shuku Kagiya museum och 2,4 km från Hirakata Park. Kyoto Racecourse och Kuzuha Mall ligger också mindre än 15 km härifrån. Osaka Hirakatashi station ligger på 4 minuters gångavstånd och till Osaka Miyanosaka station promenerar du på 11 minuter.

    Hotel Chapel Coconuts -Adults Only 609 kr
    Hotel Chapel Coconuts -Adults Only

    Hotel Chapel Coconuts -Adults Only

    4-38-12, Miyanosaka, Hirakata, Osaka
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Hirakata ligger 2,6 km från Hirakata-Shuku Kagiya museum och 3,2 km från Hirakata Park. Kyoto Racecourse och Kuzuha Mall ligger också mindre än 15 km härifrån. Osaka Miyanosaka station ligger på 7 minuters gångavstånd och till Osaka Hoshigaoka station promenerar du på 9 minuter.

     Karta

     Nyligen bokade Hirakata hotell

     Hitta hotell i Hirakata


     Du funderar alltså på att resa till Hirakata? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra boendealternativ i Hirakata.


     Topphotell och andra boendealternativ i Hirakata


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Hirakata med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Hirakata, och bland annat deras gratis frukost:

     • HOTEL Yancha na Koneko -Adults Only
     • Hotel Chapel Coconuts -Adults Only

     Utforska Hirakata


     I Hirakata finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Hirakata med omnejd:

     • Yamadaike Park
     • Helgedomen i Katano
     • Okami Shrine
     • Yodogawa museum
     • Hirakata-Shuku Kagiya museum
     • Hirakata Park
     • Kuzuha Mall

     När du planerar resan till Hirakata kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Osaka (ITM-Itami). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Hirakata?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Hirakata, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Hirakata brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och oktober, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 235 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 455 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 528 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Hirakata ligger på 1577 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Hirakata av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma