Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Top Flights Deals

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg med Swiss International Air Lines!

Boka din semester med Swiss International Air Lines!

Swiss International Air Lines (Swiss) är Schweiz största flygbolag. Swiss flyger till 106 destinationer i 49 olika länder. Förutom destinationer inom Europa trafikerar Swiss även destinationer i Nordamerika, Sydamerika, Asien och Afrika. Swiss har sin operativa bas i Zürich och huvudkontor i Basel.

Swiss är en del av Lufthansa Group och medlem i Star Alliance, världens största flygbolagsallians.

Swiss är Schweiz största flygbolag. Förutom destinationer i Europa flyger Swiss även destinationer i Nordamerika, Sydamerika, Asien och Afrika. Swiss har sin operativa bas i Zürich. Sammanfattningsvis kan det sägas att Swiss tar 16 miljoner passagerare till 106 olika destinationer varje år.

Swiss erbjuder en mängd olika tjänster som gör att det är en skön upplevelse att flyga med bolaget. Bland de nyaste tjänsterna är möjligheten att boka stol i förväg, beställa en överraskning till flyg som en present, beställa taxfree-produkter i förväg, samt möjlighet att köpa Swiss Mobile. Swiss Mobile är ett förbetalt SIM-kort som hjälper passagerare att slippa från dyra dataroaming-kostnader som kan uppkomma när man slår på mobilen i utlandet utan att ha rätt inställningar mobilen.

Med Swiss är det möjligt att resa i tre olika klasser: Swiss Economy, Swiss Business och Swiss First.