Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Sök efter flyg med Swiss International Air Lines

Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 894 kr för enkelflyg och 1 323 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines

Flygplatser för Swiss International Air Lines
Res med Swiss International Air Lines idag och flyg till flera destinationer från dessa inrikes och internationella flygplatser.
Flygplatskod
Land
Flygplatsens namn
Antal flyg
ZRHCHEZurich9
FRADEUFrankfurt Intl.3
PVGCHNPudong Intl.3
LHRGBRHeathrow3
GVACHECointrin Intl.2
EWRUSALiberty Intl.2
SINSGPChangi2
HNDJPNHaneda1
ARNSWEArlanda1
HAMDEUHamburg1

Flyg med Swiss International Air Lines!

Boka din semester med Swiss International Air Lines!

Swiss International Air Lines (Swiss) är Schweiz största flygbolag. Swiss flyger till 106 destinationer i 49 olika länder. Förutom destinationer inom Europa trafikerar Swiss även destinationer i Nordamerika, Sydamerika, Asien och Afrika. Swiss har sin operativa bas i Zürich och huvudkontor i Basel.

Swiss är en del av Lufthansa Group och medlem i Star Alliance, världens största flygbolagsallians.

Swiss är Schweiz största flygbolag. Förutom destinationer i Europa flyger Swiss även destinationer i Nordamerika, Sydamerika, Asien och Afrika. Swiss har sin operativa bas i Zürich. Sammanfattningsvis kan det sägas att Swiss tar 16 miljoner passagerare till 106 olika destinationer varje år.

Swiss erbjuder en mängd olika tjänster som gör att det är en skön upplevelse att flyga med bolaget. Bland de nyaste tjänsterna är möjligheten att boka stol i förväg, beställa en överraskning till flyg som en present, beställa taxfree-produkter i förväg, samt möjlighet att köpa Swiss Mobile. Swiss Mobile är ett förbetalt SIM-kort som hjälper passagerare att slippa från dyra dataroaming-kostnader som kan uppkomma när man slår på mobilen i utlandet utan att ha rätt inställningar mobilen.

Med Swiss är det möjligt att resa i tre olika klasser: Swiss Economy, Swiss Business och Swiss First.  

EBK.ATG.GT.packaging-packaging

InterContinental Malta, an IHG Hotel
Holiday Inn Express Malta
Corinthia  Hotel St. George's Bay
66 Saint Pauls & Spa
The George, Urban Boutique Hotel
Malta Marriott Hotel & Spa
Coral Hotel
115 The Strand Hotel by NEU Collective
Solana Hotel & Spa
be.HOTEL
1926 Hotel & SPA
Euro Guest House

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.