Billiga flygbiljetter till Stockholm

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Stockholm?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Stockholm varierar mellan 2 122 kr och 7 097 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Stockholm kan hitta fantastiska flyg för så lite som . Tips för fyndjägare: April är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Stockholm.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Stockholm?

✔️ Flygpriserna till Stockholm varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Stockholm om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Stockholm, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Stockholm?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Stockholm kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Air Serbia, Norwegian Air International Ltd, Icelandair. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Stockholm med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Stockholm kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Stockholm?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Stockholm och upplev storstadspulsen

Med billiga flyg till Stockholm är Öarnas stad alltid inom räckhåll. Stockholm brer ut sig över 14 öar som länkas samman av 57 broar. Här möts du av vackra vyer och gnistrande vatten runt vart och vartannat hörn. De olika öarna och stadsdelarnas särdrag är fascinerande att utforska, och de bjuder på mängder av sevärdheter och aktiviteter. Varför inte börja planera en weekend i huvudstaden redan idag?

Bästa tiden att besöka Stockholm

Högsäsongen för resor till Stockholm sammanfaller med sommarmånaderna och december. Det är inte förvånande då många anser att staden är som allra vackrast under sommaren, och ett vintervitt och julpyntat Stockholm kan vara lika svårt att motstå. Priserna på flygbiljetter kan stiga i takt med efterfrågan och därför kan de här tidpunkterna vara några av de dyraste att resa under. Om du vill boka flyg till Stockholm under de här perioderna är det en bra idé att var ute i god tid. De billigaste biljetterna får du tag i om du bokar cirka två månader i förväg. Du kan även hitta billiga flyg till Stockholm om du reser utanför högsäsongerna. Alla årstider sin charm och söker du efter flygresor i september och mars får du med stor sannolikhet något bättre priser.

Ta dig till Stockholm med flyg

Stockholm har två flygplatser som trafikeras av inrikesflyg, Stockholm Arlanda Airport (ARN) och Bromma Stockholm Airport (BMA). Arlanda har inrikestrafik till och från 28 svenska flygplatser. Trafiken sköts av 12 olika flygbolag, däribland SAS, Nextjet, Sparrow Aviation, BRA och lågprisflygbolaget Norwegian. Du kan flyga till Bromma från 13 svenska flygplatser, och den flitigaste flygtrafiken går från Malmö, Göteborg och Umeå. Inrikestrafiken på Bromma trafikeras av BRA. Jämför flygresor till Stockholm för att vara säker på att hitta en som passar just dig!

Till Stockholm från flygplatsen

Arlanda ligger utmed motorväg E4 omkring 40 kilometer norr om Stockholm. Härifrån kan du ta dig in till Stockholm City på olika sätt. Välj mellan bil, flygbuss, expresståg eller pendeltåg, och beroende på färdmedel tar resan mellan 20 och 40 minuter. Expresståget har fördelen att det är det snabbaste alternativet, med en restid på 20 minuter, men det är däremot dyrare än både pendeltåget och flygbussen. Bromma är en något mindre flygplats som ligger 9 kilometer väster om innerstaden. Därifrån tar du dig vidare med antingen bil eller buss. Flygbussen är ett smidigt alternativ som tar omkring 20 minuter in till Cityterminalen, och en tur- och returbiljett kostar omkring 150 kr.

Upptäck Stockholms smultronställen

När ditt flyg har anlänt bjuder Stockholm på oändligt många sevärdheter. Besök Vasamuseet, Skansen eller Moderna museet om du vill förkovra dig i historia eller konst. Vandra på Söders höjder, utforska Djurgården eller strosa i Hagaparken om du vill sträcka lite på benen. Njut av en festmåltid på någon av stadens restauranger, frestas av bakelser på ett klassiskt konditori eller avsluta en härlig dag i en mysig bar. Med billiga resor till Stockholm är möjligheterna dina att välja mellan.

Information om flyg till Stockholm
Ankomstflygplats
Arlanda
Pris tur-och-retur
2 212 kr

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
ATHArlandaapril 25 till maj 22 122 kr
FCOArlandamaj 4 till maj 152 212 kr
EWRArlandajuni 12 till juni 297 097 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna
Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
ISTArlandamars 25 till mars 283 080 kr
ATHArlandamars 25 till mars 273 892 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.