Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga flygbiljetter tur och retur till Stockholm

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Stockholm och upplev storstadspulsen

Med billiga flyg till Stockholm är Öarnas stad alltid inom räckhåll. Stockholm brer ut sig över 14 öar som länkas samman av 57 broar. Här möts du av vackra vyer och gnistrande vatten runt vart och vartannat hörn. De olika öarna och stadsdelarnas särdrag är fascinerande att utforska, och de bjuder på mängder av sevärdheter och aktiviteter. Varför inte börja planera en weekend i huvudstaden redan idag?

Bästa tiden att besöka Stockholm

Högsäsongen för resor till Stockholm sammanfaller med sommarmånaderna och december. Det är inte förvånande då många anser att staden är som allra vackrast under sommaren, och ett vintervitt och julpyntat Stockholm kan vara lika svårt att motstå. Priserna på flygbiljetter kan stiga i takt med efterfrågan och därför kan de här tidpunkterna vara några av de dyraste att resa under. Om du vill boka flyg till Stockholm under de här perioderna är det en bra idé att var ute i god tid. De billigaste biljetterna får du tag i om du bokar cirka två månader i förväg. Du kan även hitta billiga flyg till Stockholm om du reser utanför högsäsongerna. Alla årstider sin charm och söker du efter flygresor i september och mars får du med stor sannolikhet något bättre priser.

Ta dig till Stockholm med flyg

Stockholm har två flygplatser som trafikeras av inrikesflyg, Stockholm Arlanda Airport (ARN) och Bromma Stockholm Airport (BMA). Arlanda har inrikestrafik till och från 28 svenska flygplatser. Trafiken sköts av 12 olika flygbolag, däribland SAS, Nextjet, Sparrow Aviation, BRA och lågprisflygbolaget Norwegian. Du kan flyga till Bromma från 13 svenska flygplatser, och den flitigaste flygtrafiken går från Malmö, Göteborg och Umeå. Inrikestrafiken på Bromma trafikeras av BRA. Jämför flygresor till Stockholm för att vara säker på att hitta en som passar just dig!

Till Stockholm från flygplatsen

Arlanda ligger utmed motorväg E4 omkring 40 kilometer norr om Stockholm. Härifrån kan du ta dig in till Stockholm City på olika sätt. Välj mellan bil, flygbuss, expresståg eller pendeltåg, och beroende på färdmedel tar resan mellan 20 och 40 minuter. Expresståget har fördelen att det är det snabbaste alternativet, med en restid på 20 minuter, men det är däremot dyrare än både pendeltåget och flygbussen. Bromma är en något mindre flygplats som ligger 9 kilometer väster om innerstaden. Därifrån tar du dig vidare med antingen bil eller buss. Flygbussen är ett smidigt alternativ som tar omkring 20 minuter in till Cityterminalen, och en tur- och returbiljett kostar omkring 150 kr.

Upptäck Stockholms smultronställen

När ditt flyg har anlänt bjuder Stockholm på oändligt många sevärdheter. Besök Vasamuseet, Skansen eller Moderna museet om du vill förkovra dig i historia eller konst. Vandra på Söders höjder, utforska Djurgården eller strosa i Hagaparken om du vill sträcka lite på benen. Njut av en festmåltid på någon av stadens restauranger, frestas av bakelser på ett klassiskt konditori eller avsluta en härlig dag i en mysig bar. Med billiga resor till Stockholm är möjligheterna dina att välja mellan.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.