Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Malmö

Förslag på billiga flygresor till Malmö

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 659 kr för enkelflyg och 1 268 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

tors 5 aug.
ARN
Stockholm
MMX
Malmö
659 kr
SAS
sön 4 juli
BMA
Stockholm
MMX
Malmö
688 kr
Air Leap
sön 8 aug.
ARN
Stockholm
MMX
Malmö
729 kr
SAS
tors 22 juli
ARN
Stockholm
MMX
Malmö
730 kr
SAS
ons 16 juni
BMA
Stockholm
MMX
Malmö
761 kr
Air Leap
lör 7 aug.
ARN
Stockholm
MMX
Malmö
849 kr
SAS
sön 4 juli
ARN
Stockholm
MMX
Malmö
850 kr
SAS
fre 2 juli - mån 5 juli
ARN
Stockholm
MMX
Malmö
1 268 kr
SAS
fre 2 juli - mån 5 juli
ARN
Stockholm
MMX
Malmö
1 338 kr
SAS
fre 16 juli - lör 24 juli
ARN
Stockholm
MMX
Malmö
1 339 kr
SAS
ons 23 juni - ons 23 juni
BMA
Stockholm
MMX
Malmö
1 354 kr
Air Leap
sön 3 okt. - sön 3 okt.
ARN
Stockholm
MMX
Malmö
1 408 kr
SAS
mån 12 juli - ons 14 juli
ARN
Stockholm
MMX
Malmö
1 410 kr
SAS
ons 16 juni - fre 18 juni
BMA
Stockholm
MMX
Malmö
1 427 kr
Air Leap

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Malmö?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Malmö varierar mellan 1 268 kr och 1 427 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Malmö kan hitta fantastiska flyg för så lite som 659 kr. Tips för fyndjägare: Juli är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Malmö.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Malmö?

✔️ Flygpriserna till Malmö varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Malmö om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Malmö, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Malmö?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Malmö kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel SAS, Air Leap. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Malmö med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Malmö kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Malmö?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Malmö

Oavsett om du letar efter det billigaste flyget till Malmö, eller det snabbaste så hittar du det här hos oss på MrJet. Vi har marknadens smartaste sökfunktion och du kan själv välja hur du vill resa. Vi arbetar ständigt med att hitta de bästa erbjudandena som finns ute för tillfället, allt för att hjälpa våra resenärer hitta den perfekta resan.

Du söker enkelt i vår sökfunktion för att hitta det billigaste flyget till Malmö. Sökresultaten kan du sedan organisera efter det du själv föredrar. Priset, antal stopp, flygbolag eller total restid. Så ifall du är morgonpigg och vill snabbt ta dig till Malmö, så kan du söka på morgonflyg och direktflyg. Vill du se hur det ser ut med flygtider och flygpriser dagarna kring ditt angivna avresedatum så använder du funktionen flexibel sökning.

Om du behöver någonstans att bo under din vistelse så kan du passa på att boka ditt hotell samtidigt. Vi har över 100 000 hotell världen över och det finns garanterat ett alternativ i Malmö som passar dig. Hur du vill bo är upp till dig, vill du bo lyxigt och unna dig det där lilla extra så söker du på hotell efter antal stjärnor. Vill du att det ska vara billigt så söker du efter pris. Vill du vara i närheten av något särskilt, exempelvis bästa shoppingatan, eller sportarenan, ja då söker du hotell efter läge. Utvalda hotell erbjuder dessutom gratisnätter och fri frukost, håll ögonen öppna efter dessa erbjudanden och ge dig själv chansen att göra ett riktigt klipp.>/p>

Sluta tveka, gör en sökning och hitta det billigaste flyget till Malmö.

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
ARNMalmö2 juli - 5 juli1 268 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna
Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
ARNMalmö20 juni - 2 juli1 458 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Mini Volkswagen Up
fre 18 juni - mån 21 juni

Mini

Volkswagen Up eller liknande
  • 4 personer
  • Obegränsad körsträcka
Volkswagen Up

1,127 kr

totalt
hittades för 28 dagar sen
Ekonomi Volkswagen Polo
fre 18 juni - mån 21 juni

Ekonomi

Volkswagen Polo eller liknande
  • 4 personer
  • Obegränsad körsträcka
Volkswagen Polo

1,235 kr

totalt
hittades för 28 dagar sen
Kompakt Volkswagen Golf
sön 20 juni - ons 23 juni

Kompakt

Volkswagen Golf eller liknande
  • 5 personer
  • Obegränsad körsträcka
Volkswagen Golf

1,281 kr

totalt
hittades för 28 dagar sen
Lägsta priserna som hittats under de senaste 28 dygnen. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.