Resor till Stockholm

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Stockholm med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Stockholm

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Stockholm
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Stockholm

Oavsett om du drömmer om att åka till Stockholm för en helg eller för en längre tid kan MrJet boka flyg och hotell till Stockholm, så att din vistelse blir som du alltid har drömt om.

Vem vill inte ha ett bra erbjudande? Om du ordnar paketresor med både flyg och hotellrum med oss sparar du pengar.

Skapa den ultimata semestern medan du granskar våra många flygbolagspartners och över 500 000 hotell över hela världen.

Vi är så säkra på vårt erbjudande att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och hittar ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Från de mest pulserande städerna till de mest fridfulla tillflyktsorterna. Det finns upplevelser att utforska runtom i hela världen. Tiden är inne att ta fram resväskan och ge sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Stockholm

Ta en paus från vardagens stress, packa väskan och boka en resa till Stockholm.

I den här delen av Stockholms län bor det cirka 1 300 000 invånare.

En utflykt till Junibacken eller Sydpoolen äventyrsbad är en utmärkt aktivitet att göra tillsammans med hela familjen under semestern i Stockholm. Har barnen fortfarande energi kvar? Äventyret kan fortsätta med ett besök på Tivoli Gröna Lund och Dalarö bangolf.

Våra hav är fyllda av alla sorters spännande marina djur. På Skansen-Akvariet får du chansen att beundra några av dessa märkliga varelser på nära håll.

Ta med de yngsta resenärerna till Skansen eller Fjärilshuset och se hur de fascineras! De kan få chansen att komma nära en del otroliga djur och lära sig om hur viktigt det är att ta hand om miljön.

Starta din kväll med lite actionfyllt högrisksspel när du besöker Casino Cosmopol Stockholm. Det är den perfekta platsen att starta partyt på!

Lägg ut en filt och titta på molnen som rullar förbi i urbana oaser som Klockbacken och Bellevueparken. Överväg också att tillbringa en lugn dag med att utforska Kungsträdgården och Flottsbro.

Sätt dig vid strandkanten och njut av lugnet omkring Trekanten.

Ta en långpromenad, doppa dig i havet eller bara njut av solen på Schweizerbadet eller Torö stenstrand, två omtyckta stränder i området.

Du har förmodligen redan varit till områdets bästa shoppingcenter och turistattraktioner, men glöm inte att Stockholm har många vackra naturparker också. Möja och Grinda är två perfekta platser för en dag ute på äventyr. Om du vill fortsätta utforska landets unika fauna får du inte heller missa Finnhamn och Hagaparken, två ställen där det finns en fantastisk natur.

Älskar du att gå på museum? Då ska planera in en dag på Nynäshamns järnvägsmuseum och Nobelmuseet. ABBA The Museum och Swedish Music Hall of Fame är också två bra museer som du inte får missa.

Från designen bakom olika fartyg till de instrument som man finner ombord, kommer de saltstänkta utställningsföremålen på Vasamuseet och Sjöfartsmuseet att uppskattas av alla som är intresserade av sjöfartshistoria.

Besök en värld av vetenskapliga innovationer på Tom Tits Experiment. Förhör dig om eventuella visningar eller låt helt enkelt utställningen själv sköta snacket. Om du har lyckats tända din vetenskapliga gnista, gör då Tekniska museet till din nästa anhalt. Det kommer säkert att hålla hjärnan igång.

Som alla resenärer vet är jorden en underbar plats. Ingen annan stans är detta lika uppenbart som i de noggrant utformade montrarna på Nordiska museet och Naturhistoriska museet.

Konstintresserade reser långa sträckor för att utforska de imponerande samlingarna i Stockholm. Nationalmuseum och Millesgården är ofta dit de tar sig först. Du kan också undersöka vilka utställningar som finns i Prince Eugens Waldemarsudde och Moderna museet på din semester i Stockholm.

Lystring historieentusiaster! Ni kommer älska att lära er mer om denna regions intressanta och mångfasetterade förflutna på Stockholms medeltidsmuseum och Historiska museet. Om du vill fortsätta din historiska resa kan du besöka Hallwylska museet och Stockholm stadsmuseum.

Det är aldrig slöseri med tid att lära dig om historia. Låt Stadshuset och Karolinska institutet ge dig kunskap om områdets förflutna. Om du har tid över borde du också besöka Stockholms universitet och Kungliga Musikhögskolan.

För en närmare inblick i berömda stoheters välbärgade livsstil, kolla in Drottningholms slott och Stockholms slott. Haga slott och Riddarhuset är också två överdådiga residens. Fråga efter en rundtur om du vill utforska dem lite närmare.

Kom ihåg att ha med dig din kamera när du beger dig till Djursholms slott. De enorma stenväggarna och pittoreska omgivningarna gör att denna ståtliga monumentliknande byggnad kan bli årets semesterkort. Bogesunds slott och Årsta slott är två sevärdheter till du definitivt bör besöka under din semester i Stockholm.

Vill du göra din semesterresa till en spirituell erfarenhet? Titta i så fall förbi Storkyrkan och Riddarholmskyrkan. Du kan dessutom ta reda på om det finns rundturer av Gustav Vasa kyrka och Adolf Fredriks kyrka.

Det sägs att resor till nya platser lämnar dig mållös och förvandlar dig till en berättare. Du kommer att ha än mer att förtälja om du beger dig till några av de mindre omskrivna attraktionerna i Stockholm, såsom Stockholms stadsbibliotek, Kulturhuset och SkyView.

Hotell i Stockholm

Vi har gjort det enkelt att hitta ett utmärkt boende i Stockholm. I vår reseguide kan du nämligen hitta inte mindre än 257 populära boenden. Enkelt va?

I Stockholm finns boenden för både backpackers och de som är på lyxsemester. Om du vill spara pengar kan du satsa på Stockholm Hostel eller Hotel Hornsgatan. Du kanske hellre tänker unna dig en riktigt påkostad vistelse? Om du bokar in dig på Grand Hôtel Stockholm eller Hotel Skeppsholmen kan du förvänta dig en fantastisk upplevelse.