Flyg från Luleå till Stockholm från

Billiga flygbiljetter från Luleå till Stockholm

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Stockholm
IATA-kod för avreseflygplats
LLA
IATA-kod för ankomstflygplats
ARN
Pris tur-och-retur
859 kr

Bäst dagar att flyga från LLA till STO

Stockholm ARN — flyguppgifter

Från
Luleå
IATA-kod för avreseflygplats
LLA
Till
Stockholm
IATA-kod för ankomstflygplats
STO
Antal verksamma flygbolag
9
Tillgängliga flygbolag
Norwegian Air International Ltd, Vueling Airlines, Scandinavian Airlines, Pegasus Airlines, Eurowings, Fly Play, Brussels Airlines, Lufthansa, Air France
Avstånd
689 km
Restid
1 20
Flygpris
859 kr

Flyginformation

Billiga flyg från Luleå till Stockholm och utforska huvudstaden

Med billiga flyg från Luleå till Stockholm och möts av en inspirerande stad som bjuder på kultur, shopping och naturupplevelser i världsklass. Du kan till exempel gå på en föreställning på Kungliga Operan, shoppa i city, strosa i mysiga Gamla stan eller njuta av en festmåltid på en anrik restaurang. Stockholm har mängder av smultronställen som väntar på att upptäckas!

Resan blir smidig med flyg från Luleå till Stockholm

Det är omkring 90 mil mellan Luleå och Stockholm, och skulle du ta bilen tar resan drygt 10 timmar. Flygtiden mellan de två städerna är däremot bara 1 timme och 20 minuter, och under goda väderförhållanden kan du vara framme på en timme. Direktflyg från Luleå till Stockholm lyfter från Luleå Airport (LLA) och landar på Stockholm Arlanda Airport (ARN). Sträckan är Sveriges mest trafikerade inrikeslinje, vilket betyder att det finns gott om avgångar. Du kan välja mellan att flyga med SAS eller lågprisflygbolaget Norwegian. Den korta flygtiden och de många avgångarna gör det smidigt att resa med flyg från Luleå till Stockholm.

Bästa tiden att resa till Stockholm

Det är populärt att resa till Stockholm året om, men sommarmånaderna och december räknas som högsäsong. Eftersom priserna kan stiga under de här perioderna kan det vara bra att börja söka efter biljetter i god tid. Bäst chans att få ett bra pris får du om du bokar din resa minst två månader i förväg. Även andra faktorer kan påverka priset – både veckodag och tid på dagen spelar in. Det kan till exempel vara billigare att flyga sent på kvällen än vid middagstid. Du kan även ha möjlighet att spara pengar om du reser utanför högsäsong. Om du jämför de olika alternativen när du söker efter billiga flyg från Luleå till Stockholm kommer du att hitta rätt resa för just dig.

Hur du tar dig till Luleå Airport

Luleå Airport (LLA), som tidigare hette Kallax, ligger 7 kilometer söder om stadskärnan. Flygplatsen har bara en terminal, så det går snabbt att hitta till gaten. Det är smidigt att ta sig dit med antingen lokalbuss eller bil. Vill du ta bussen går Luleå Lokaltrafiks busslinje 4 mellan centrum och flygplatsen. Bussen stannar utanför terminalen och resan tar omkring en kvart. Ett annat klimatsmartval är att cykla – Luleå är en riktig cykelstad och här finns det ett uppvärmt cykelgarage att lämna cykeln i.

Luleå till Stockholm – ta dig från Arlanda

Planet landar på Stockholm Arlanda Airport (ARN), som ligger cirka 40 kilometer norr om Stockholm. Arlanda har fyra terminaler och inrikes flygtrafik avgår och ankommer till terminalerna 3 och 4. Från Arlanda kan du ta dig in till centrum med antingen bil, flygbuss, pendeltåg eller expresståg. Med bil tar resan in till Stockholm omkring 40 minuter. Restiden för flygbussen är även den 40 minuter, och det finns flera olika bussbolag som stannar till vid olika hållplatser på väg in till Stockholm. Expresståget är något dyrare än pendeltåget och flygbussen, men det har däremot fördelen av att vara det snabbaste alternativet med en restid på 20 minuter.

Flyg Luleå – Stockholm

Att flyga direkt mellan Luleå och Stockholm går på en dryg timme, och det finns mängder av smidiga avgångar att välja bland, både med reguljära bolag och lågprisbolag. Många flyger från Luleå till Stockholm i tjänsten och föredrar en flygresa där all service ingår, och till exempel frukost serveras ombord. Andra kanske funderar på att dra ner till huvudstan på en weekend och vill välja det allra snabbaste sättet att resa. Vilka behov du än har kan du alltid hitta bra och billiga flygbiljetter från Luleå till Stockholm.

Luleå – Stockholm: Direktflyg på under 1,5 timme

Ett flyg från Luleå till Stockholm tar en timme och tjugo minuter. Det går att flyga direkt med både SAS och lågprisbolaget Norwegian, och båda bolagen har flera avgångar om dagen. Flest flyg går det under veckan eftersom många passagerare som flyger från Luleå till Stockholm är affärsresenärer. Majoriteten av alla flyg från Luleå går just till Stockholm, så du har tur med valmöjligheterna på den här sträckan. Med det första flyget så tidigt som 6.00 på morgonen och det senaste 21.00 på kvällen finns det en flygtid som passar alla. På helgerna går det något färre flyg, men du hittar ändå ett antal direkta avgångar mellan 7.00 och 17.00.

Billiga flyg Luleå – Stockholm

Det är inte alltid givet att de billigaste flygbiljetterna går att hitta hos lågprisbolaget. Tänk på att incheckat bagage och mat ombord inte ingår i deras biljettpriser, så om det är något du är intresserad av ska du ha det med i beräkningen. Att boka flexibla biljetter är också alltid dyrare, så för att spara en slant är det många som väljer de ej återbetalningsbara biljetterna för att spara en slant. Tänk dock på att ha en bra reseförsäkring på plats, om du skulle råka ut för något oväntat innan resan.

Generellt sett är det lättast att hitta billiga flygbiljetter från Luleå till Stockholm i början av veckan, på måndag, tisdag, onsdag och de dyraste flygen går på fredagar och söndagar. Priserna går upp och ner under året, men tydliga toppar runt jul och nyår samt vecka 20, 26 och 27.

Från Luleå till flygplatsen

Luleå Airport är Sveriges femte mest trafikerade flygplats, och linjen Luleå-Stockholm är faktiskt den mest trafikerade inrikesrutten i Sverige i passagerarantal räknat. Den ligger en knapp mil från centrala Luleå och du tar dig till flygplatsen med lokaltrafikens buss linje 4, taxi eller egen bil. Det finns goda parkeringsmöjligheter på flygplatsen, och det tar inte mer än en knapp kvart att köra hit. Om du reser kollektivt ligger restiden till flygplatsen på runt 20 minuter.

Till Stockholm från flygplatserna

Flyg från Luleå till Stockholm landar alltid på stadens huvudflygplats Arlanda (ARN). Arlanda ligger strax norr om Stockholm city, och det går snabbast att ta sig in dit med tåget Arlanda Express. Under rusningstid går Expresståget var femtonde minut, och på morgnarna och kvällarna går det ett par gånger i timmen. Resan tar 20 minuter. Du kan också ta dig från Arlanda till Stockholm med flygbuss eller taxi på mellan tre kvart och en timme beroende på trafiken. Om du bokar i förväg online och om ni är många som reser tillsammans kan du spara en summa på både flygbussen och Arlanda Express.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Luleå till Stockholm

Topphotell i Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

4 out of 5
Ringvaegen 98, Stockholm
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis frukost, 2 restauranger och 3 barer/lounger. Våra gäster brukar tala ...
Clarion Hotel Stockholm
At Six

At Six

5 out of 5
Brunkebergstorg 6, Stockholm, Stockholms Laen
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och 2 barer/lounger. Våra gäster brukar tala ...
At Six
Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign

4 out of 5
Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis frukost, fullständigt spa och takterrass. De populära sevärdheterna ...
Clarion Hotel Sign
Spara i genomsnitt 15 % på tusentals hotell när du är inloggad
Hotel C Stockholm

Hotel C Stockholm

3.5 out of 5
Vasaplan 4, Stockholm
Detta hotell har 3,5 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och rumsservice. De populära sevärdheterna Ericsson ...
Hotel C Stockholm
Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends

4 out of 5
Råsta Strandväg 1, Solna
Detta hotell har 4 stjärnor och ligger i Solna. Här har du tillgång till gratis frukost, gym och reception (öppen dygnet runt). De populära sevärdheterna Ericsson ...
Quality Hotel Friends
Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

3 out of 5
Kungsbron 1, Stockholm
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och parkering. De populära sevärdheterna Ericsson Globe och ...
Comfort Hotel Xpress Stockholm Central
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Stockholm
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.